Home GÜNCEL Dolandırıcılar bu kez de…

Dolandırıcılar bu kez de…

- Guncellenme Tarihi: 10 Temmuz 2015 14:25
2 min read
Dolandırıcılar bu kez de… için yorumlar kapalı
0

BURSA’nın Karacabey İlçesi’nde Belediye Başkanı Ali Özkan ve yardımcısı Osman Çatak, adlarının kullanılarak esnaf ve vatandaşlardan para istendiğini belirterek, dolandırıcılara karşı uyanık olunması için ilçede anons yaptırıp, cep telefonları ile mesaj attılar.

Karacabey’de işadamı, esnaf ve vatandaşlara telefon açan dolandırıcılar Belediye Başkanı Ak Partili Ali Özkan ve Yardımcısı Osman Çatak’ın adını kullanarak kendilerine kontör gönderilmesini istiyorlar. Her gün çok sayıda şikayet aldıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Hemşerilerimizin bu kişilere inanmaması için çareyi belediye hoparlöründen günün belirli saatlerinde anons yaptırmakta bulduk. Ayrıca, yaptığımız hizmetleri anlatmak ve özel günlerini kutlamak için bizde telefonu bulunan 20 bin kişiye, ‘Vatandaşlarımızın dikkatine Belediye Başkanlığımız ve yardımcılarının isimleri kullanılarak vatandaşlarımızdan para talep eden dolandırıcılar bulunmaktadır. Böyle bir taleple karşılaştığınızda derhal 155’e ihbar edilmesi rica olunur. Karacabey Belediye Başkanlığı’ yazılı SMS gönderdik” dedi.

Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaşların yaşadığı bu sıkıntı hakkında ilçe emniyet müdürlüğüne bilgi verdiklerini de söyledi.

Kaynak:Bursa.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…