Home GÜNCEL Körfez’de Büyükoruç rüzgarı

Körfez’de Büyükoruç rüzgarı

- Guncellenme Tarihi: 6 Temmuz 2015 11:38
2 min read
Körfez’de Büyükoruç rüzgarı için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nin 2015 Yılı Ramazan Ayı Kültürel Etkinlikleri Kapsamında organize ettiği Tasavvuf Musikisi Konserleri ara vermeden devam ediyor.

Celalettin Ada ve Mesut Yavaş konserleri ile birlikte Sema Gösterimi ile renklenen Gemlik Belediyesi Ramazan Ayı Kültürel Etkinlikleri, Bayram Büyükoruç Konseri ile zirve yaptı. Gemliklilerin yakından tanıdığı Bayram Büyükoruç, İskele Meydanı Festival alanında çok sayıda hayranına ve tasavvuf musikisi sevenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehteran Ekibinin gösterimi ile başlayan gecede sahne alan Bayram Büyükoruç çok sayıda seçkin eserini seslendirirken, hayranlarından gelen istek şarkılara da yer vererek gönüllerde taht kurdu. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile de tasavvuf musikisi eserlerinde düet yapan Bayram Büyükoruç, Yılmaz’a teşekkür etti. Bayram Büyükoruç’a Şanlı Urfalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Veysi Karacan’ın yanı sıra Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da çiçek takdim etti. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ramazan ruhuna uygun, kültürel etkinliklerin Bayrama kadar devam edeceğini müjdeledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…