Home GÜNCEL İznik Belediyesi’nden Tasavvuf Musikisi konseri

İznik Belediyesi’nden Tasavvuf Musikisi konseri

- Guncellenme Tarihi: 6 Temmuz 2015 11:30
3 min read
İznik Belediyesi’nden Tasavvuf Musikisi konseri için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi tarafından düzenlenen Sosyal ve Kültürel etkinlikler devam ediyor. İznik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından İznik Şehit Sedat Pelit Parkı Konser alanında icra edilen tasavvuf musikisi konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sanat yönetmenliğini ve koro şefliğini Diler Yalaza’nın yaptığı İznik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nca icra edilen tasavvuf musikisi konseri yaklaşık bir saat sürdü. Konserde, tasavvuf musikisinden eserler seslendiren topluluk, programa katılanlara güzel bir gece yaşattı.

Tasavvuf Musiki Konserine İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Bursa Büyükşehir İlçe Koordinatörü Serkan Acar, İznik Merkez Sulama Birliği Başkanı ve Ömerli Mahalle Muhtarı Hasan Aydemir, Ak Parti İlçe yönetiminden İrfan Küçükkoçum ve tasavvuf musikisi severleri katıldı.

BEL_9011

Konserde konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler, öncelikle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek olsun. Cenab-ı Allah kimseye dert veripte derman aratmasın. Allah Ramazan’ın feyzinden, bereketinden güzel şekilde istifade edenlerden eylesin. Bu akşam bizlere böylesine güzel bir ortam hazırlayan çok değerli arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Sizlere de saygılar ve sevgiler sunuyorum. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, Allah huzur ve mutluluk içerisinde nice ramazanlara eriştirsin inşallah diyorum” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, konserden sonra günün anısına İznik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu yönetim başkanı Ferdane Atay’a ve Sanat yönetmeni ve koro şefi Diler Yalaza’ya Çini tabak hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…