Home GÜNCEL Bu Ramazanda da Bursa’nın tercihi tavacı oldu!

Bu Ramazanda da Bursa’nın tercihi tavacı oldu!

- Guncellenme Tarihi: 3 Temmuz 2015 14:24
2 min read
Bu Ramazanda da Bursa’nın tercihi tavacı oldu! için yorumlar kapalı
0

MİMAR VE MÜHENDİSLER TAVACI’DA BİR ARAYA GELDİ…

Sunduğu kaliteli hizmet ve birbirinden lezzetli yiyecekler ile Bursa halkının bu ramazan ayında da vazgeçilmezi haline gelen Meşhur Tavacı Recep Usta Bursa Şubesi’nin görkemli atmosferini bu kez de mimar ve mühendisler soludu.

Meşhur Tavacı Recep Usta Bursa Şubesi, son olarak geçtiğimiz günlerde Teknik Elemanlar Gelişim ve İletişim Derneği’nin (TEGİDER) iftar organizasyonuna ev sahipliği yaptı. TEGİDER’in meslek odalarına yönelik düzenlediği iftar programında Başkan Ferruh Şen ve dernek yöneticileri yer alırken, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nden (TMMOB) de Makine, Gıda, Kimya ve Tekstil Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’yle Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin başkanları ve yöneticileri hazır bulundu.

Tavacı’nın görkemli atmosferine davet…

Tavacı’yı tercih eden tüm bireylerin en iyi hizmeti almaları yönünde kalabalık bir personel kadrosuyla tam gün boyunca hazırlıklar yaparak çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Tavacı Recep Usta Bursa Şubesi Genel Müdürü Atilla Murat İçin, tüm Bursalıları Tavacı’nın görkemli ambiyansında Ramazan ayının manevi iklimini yaşamaya davet etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …