Home GÜNCEL Yıldırım’ın güzellikleri duvarlara yansıyor!

Yıldırım’ın güzellikleri duvarlara yansıyor!

- Guncellenme Tarihi: 2 Temmuz 2015 12:32
3 min read
Yıldırım’ın güzellikleri duvarlara yansıyor! için yorumlar kapalı
0
Yıldırım’da şehir estetiğine zarar verecek görüntülere izin vermediklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bir taraftan ilçemizin yapısal sorunlarını çözerken, diğer yandan da görsel olarak güzelleştiriyoruz” dedi.
 Yıldırım Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan Yıldırım Güzelleştirme Ekibi (YIL-GÜZEK) ile kötü görüntü oluşturan duvar yazılarını silerken yıpranan çadırları da onarıyor. Yaşanabilir bir kent oluşturma amacıyla çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini ve kentin çehresini de değiştirmeyi amaçladıklarını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizin farklı yerlerinde görüntü kirliliği oluşturan duvar yazılarını ekiplerimiz silerek yapılan çalışmalarla güzel bir görüntü ortaya çıkmasını sağlıyor. Duvarları adeta tuval gibi kullanan ekiplerimiz dikkat çekici çalışmalarıyla Yıldırım’ın güzelleşmesine yardımcı oluyorlar” diye konuştu.
YIPRANAN ÇADIRLAR YENİLENİYOR
Öte yandan ilçedeki park ve bahçelerde bulunan çadırların onarıldığını, kullanılamayacak durumda olanların yenileri ile değiştirildiğini ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yaz sıcaklarında Yıldırımlı hemşehrilerimizin gölgesinde dinlenmelerine olanak tanıyan çadırlarımız zamanla yıpranıyor. Çalışmalarımız kapsamında ekiplerimiz yıpranan çadırları onarıp boyarken, onarılamayacak derecede zarar görenleri yenileri ile değiştiriyoruz. Daha mutlu Yıldırımlı ve daha güzel bir Yıldırım için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…