Home GÜNCEL Emeklilere TOKİ müjdesi!

Emeklilere TOKİ müjdesi!

- Guncellenme Tarihi: 2 Temmuz 2015 10:55
2 min read
Emeklilere TOKİ müjdesi! için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şubesi üyelerine TOKİ evlerinden yüzde 10 pay ayrılacağını müjdeledi.

Türkiye Emekliler Günü nedeniyle Şube Başkanı Ömer Şimşek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, zeytin çikolatası hediye etti. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’nın da yer aldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Emekçi de, emekli de bizim emekçimiz, bizim emeklimiz” diyerek, devletin her kurumunun yasalar ve güçleri oranında toplumun her kesimine sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Emekliler Gününü kutladığını dile getiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, TOKİ yetkilileriyle görüşmelerin devam ettiğini hatırlatarak, ilk etapta gelecek 1 100 konutluk çalışmada Emekliler Derneği üyelerine yüzde 10 oranında hak tanınabileceğini belirtti. Bu anlaşmanın daha sonra yapılacak TOKİ konutları için de geçerli olabileceğini ifade eden Yılmaz, Gemlikli emekliler için her türlü fedakârlığı yapıp, çalışmaları takip edeceklerini söyledi.

Emeklilere yönelik çalışmaları, desteği ve hizmetleri adına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’ya teşekkür eden Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şube Başkanı Ömer Şimşek’te, emeklileri kira ödermiş gibi ev sahibi yapacak bu öneriyi büyük bir mutlulukla karşıladıklarını kaydetti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

109 Yıldır Aynı Gururla

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü münasebetiyle düzenlene…