Home GÜNCEL Arda Turan’ın yeni adresi belli oldu!

Arda Turan’ın yeni adresi belli oldu!

- Guncellenme Tarihi: 2 Temmuz 2015 10:55
3 min read
Arda Turan’ın yeni adresi belli oldu! için yorumlar kapalı
0

Transferi yılan hikayesine dönen Arda Turan’ın adresi belli oldu.

İspanya’nın önde gelen gazeteleri Marca ve AS internet sitelerinden transferi ilk haber olarak verirken Katalan medyası da Arda’nın artık Barcelona’nın futbolcusu olduğunu iddia etti.

Mundo Deportivo ve Sport imzanın bu akşam saatlerinde atılacağını belirtirken, transferin 35 milyon Euro’ya bittiğini yazdı. Marca ve AS gazeteleri de Chelsea’nin transfer müzakerelerinden çekildiğini, Barcelona’nın Vidal’dan sonra Arda’yı da kadrosuna kattığını bildirdi.

OCAK AYINA KADAR BAŞKA TAKIM

Arda Turan’ın 5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Barcelona’nın transfer yasağı nedeniyle imza atması halinde Arda, Ocak ayından itibaren Barcelona’da oynamaya başlayabilecek. Bu süre zarfında Arda’nın başka bir takıma kiralanabileceği bu takımlar arasında Galatasaray‘ın da olabileceği iddia edildi.

Katalan basını, Arda Turan hakkında flaş bir iddia ortaya attı. El Mundo Deportivo gazetesi, “Devre arasına kadar transfer yasağı bulunan Barcelona, Arda’yı alırsa, bu oyuncuyu ya Galatasaray’a kiralık verecek ya da B takımında oynatacak” diye yazdı.

POGBA DA GELİYOR

FC Barcelona transfer yasağına rağmen bombaları patlatmaya devam ediyor.

Uzun süreden beri Pogba için girişimlerini sürdüren Katalan Kulübü, bugün Juventus yöneticileriyle yaptığı toplantıdan oldukça mutlu ayrıldı. Bu sezon için olmasa da 2016 yazı için İtalyan ekibiyle Pogba konusunda anlaşan Barcelona, 80 milyon Euro karşılığında Fransız yıldızı transfer etme sözünü aldı.

Juventus sportif direktörü Beppe Marotta’da görüşmeyi doğrularken,”Barcelona ile görüştük ve toplantı harika bir atmosferde geçti. 80 milyon Euro’luk bir teklif aldığımız doğru. Ancak Pogba’yı bu yaz satmayacağımızı söyleyebilirim” diyerek transferi bir anlamda doğruladı.

Kaynak : hurriyet.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …