Home GÜNCEL Başkan Dündar, İftarda Yayla Ailesine Konuk Oldu!

Başkan Dündar, İftarda Yayla Ailesine Konuk Oldu!

- Guncellenme Tarihi: 2 Temmuz 2015 14:00
4 min read
Başkan Dündar, İftarda Yayla Ailesine Konuk Oldu! için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşları evlerinde ziyaret edip, onlarla birlikte iftar açmayı sürdürüyor. Mollafenari Mahallesinde 7 kişilik Yayla ailesine konuk olan Başkan Dündar, aile ile birlikte evin terasında iftarını açtı.

Ramazan ayında da vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren, yardıma muhtaç aileleri yalnız bırakmayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, iftarını da evlerine konuk olduğu ailelerle birlikte açıyor. Önceki akşam, Mollafenari Mahallesinde Ahmet Yayla isimli vatandaşın evine konuk olan Başkan Dündar, 7 kişilik aile bireyleri ile birlikte evin terasında iftarını açtı. Uludağ yamaçlarındaki Mollafenari Mahallesinde ziyaret ettiği Yayla ailesinin evinin terasından bir süre Bursa’nın eşsiz manzarasını seyreden Başkan Dündar, aile bireyleri ile de bol bol sohbet etti. Ezanların okunması ile birlikte orucunu aileyle birlikte açan Başkan Dündar, kendisine gösterdikleri misafirperverlik için aileye teşekkür etti.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bizler de, bu gün Ahmet abimizin evine konuk olduk. Onlarla birlikte iftar sofrasına oturup, sohbet ettik. Benim dışımda, bu akşam başkan yardımcılarımız ile meclis üyesi arkadaşlarımızın bir kısmı vatandaşlarımızın sofralarına konuk oluyor. Onlarla birlikte iftar edip, sorunlarını dinliyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını kutluyorum” dedi. Evlerini ziyaret ederek kendileri ile birlikte iftar açan Başkan Dündar’a, göstermiş olduğu bu hassasiyeti için teşekkür eden Ahmet Yayla, “Başkanımız, mübarek Ramazan ayında bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Her zaman vatandaşlarla birlikte olduğunu, onlarla sohbet edip dertlerini dinlediğini duyduğum başkanımızın, bu akşam da benim evimi ziyaret etmesi, bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İftar sonrasında evden ayrılırken, kendisini kapıda bekleyen çocuklara Bursaspor forması hediye edip birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Dündar, daha sonra Üftade tekkesini ziyaret edip, Üftade camiinde teravih namazı kıldı. Teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Dündar, daha sonra mahalleden ayrıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …