Home GÜNCEL Büyükşehir Kozbudaklar’ın da yanında

Büyükşehir Kozbudaklar’ın da yanında

- Guncellenme Tarihi: 30 Haziran 2015 09:36
3 min read
Büyükşehir Kozbudaklar’ın da yanında için yorumlar kapalı
0

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Keles İlçesi’ne bağlı Kozbudaklar Köyü’nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçe ve mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Keles İlçesi’nin Kozbudaklar Köyü’nde gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Başkan Altepe, Kozbudaklar’da yaklaşık bin kişinin orucunu aynı sofrada açtığı iftarda Ramazan ayının bereketine dikkati çekti. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeyi kalkındırmayı hedeflediğini anlatarak, “Onbir ayın sultanı Ramazan, rahmet, bereket, paylaşma ve güzelliklerin yaşandığı bir aydır. Bizler de bu güzel günde tüm ekibimizle buradayız. Türk milleti lider bir millettir. Dünyaya adaleti, medeniyeti öğreten ecdadımızın izinden gidiyor ve bizler de hizmetlerimizi bu bilinçle yerine getiriyoruz. Üzerimizde büyük bir misyon var” dedi.

“Ne gerekiyorsa yapacağız”
Bursa’nın değerlerine işaret eden Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak kentin her köşesine hizmetlerimizle ulaşıyoruz. Son 1 yıldır köyler de artık Büyükşehir’e bağlı… İyi günde kötü günde, her sıkıntıda Büyükşehir Belediyesi ve Recep Altepe, Kozbudaklar’ın da yanında… Ne gerekiyorsa, ihtiyaç neyse yapacağız” diye konuştu.

“Dağ bölgesi göç vermesin…”
Başkan Altepe, kırsal kalkınmayı destekleyen faaliyetlerine de işaret ederek, “Dağ yöresi kalkınsın istiyoruz. Buradaki insanın yüzü gülsün, dağ bölgesi göç vermesin… Yatırım yapalım, daha fazla üretelim, daha çok hizmet edelim. Hedefimiz bu…” dedi.
Başkan Altepe, iftarın ardından vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntılarını dinledi. Kozbudaklar Köyü sakinleri de Başkan Altepe’nin ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…