Home GÜNCEL Başkan Acar Nilüfer’de

Başkan Acar Nilüfer’de

- Guncellenme Tarihi: 30 Haziran 2015 10:07
3 min read
Başkan Acar Nilüfer’de için yorumlar kapalı
0

Belediye Başkanı Saffet Acar, Meclis Üyesi Mehmet Karataş, Belediye Personeli Ercan Menekşe ve Marsyas Kültür ve Musiki Derneği – Dinar’ın kardeş kenti olan Bursa Nilüfer’e ziyarette bulundular.

Acar ve beraberinde bulunan heyet ilk ziyaret gününde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile başkanlık makamında görüşme yaptı. Acar ve Bozbey belediye çalışmaları ve sosyal faaliyetler hakkında istişare yaptı. Yapılan hediyeleşme programı sonrasında Başkan Mustafa Bozbey tarafından Acar ve beraberinde bulunan heyet yeni Nilüfer Belediye binası gezdirildi.

Nilüfer Belediyesi ziyareti sonrasında Acar, Bursa’da yaşayan Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Recep Yıldırım, dernek üyeleri ve Dinarlılar ile bir araya gelerek bazı temaslarda bulundular. Yapılan görüşmeler sonrasında Başkan Acar ve dernek üyeleri Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Farklı kültürlerin buluştuğu Nilüfer Belediyesi Ramazan Sokağı’nda sürpriz bir mini konser gerçekleşti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar seslendirdikleri parçalarla izleyicilerden büyük alkış aldı.  Ramazan Sokağı’nda bu defa Afyonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kültürel etkinliklerini Bursalılar’la buluşturdu. Geceye Nilüfer Belediyesi’nin kardeş kenti Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in sahne performansları damga vurdu.

Dinar Belediye Başkanı Acar, sevilen Türk Sanat Müziği eserlerini büyük ustalıkla seslendirirken Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Yeşil Ördek ve Ormancı türkülerini söyleyerek katılımcıları coşturdu. Yöresel sanatçıların da yer aldığı gecede Başkan Bozbey,  Saffet Acar’a çiçek vererek katılımı için tüm halk adına teşekkür etti.

Başkan Bozbey ve Saffet Acar, Ramazan şenlikleri öncesinde de Halk Evi’nde bir araya geldiler. İki başkan yapacakları ortak çalışmaları görüştü.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…