Home GÜNCEL Belediye personeline ilk yardım eğitimi!

Belediye personeline ilk yardım eğitimi!

- Guncellenme Tarihi: 29 Haziran 2015 14:13
2 min read
Belediye personeline ilk yardım eğitimi! için yorumlar kapalı
0

Türk Kızılay Derneği Bursa Şubesi’nde görev yapan eğitmenler tarafından Osmangazi Belediyesi personeline Sertifikalı Temel İlkyardım Eğitimi verildi.

ilk yardım1

Eğitimlere katılan personelden başarılı olanlar, ilkyardım sertifikası almaya hak kazandı. Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen Temel İlkyardım Eğitimi’ne 29’u mevcut sertifikalı, 34’ü ise yeni sertifika alacak olan toplam 63 belediye personeli katıldı.

Türk Kızılay Derneği Bursa Şubesi İlkyardım Eğitimcileri tarafından verilen eğitimlerde belediye personeline, genel ilkyardım bilgileri, yaşam belirtileri, solunum yolu tıkanıklığı, göğüs ağrısı, kanamalar, şeker koması, kırık, çıkık, burkulmalar, zehirlenmeler, hayvan ısırıkları, hasta ve yaralı taşıma gibi konularda yapılması ve yapılmaması gerekenler anlatıldı. Eğitim boyunca pratik bilgilerin yanı sıra cansız mankenler üzerinde uygulamaların da yaptırılması personelin derse etkin katılımını sağladı.

ilk yardım

İki gün süren Temel İlk Yardım Eğitimlerinin ardından, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sınava giren 34 belediye personelinden başarılı olanlar sertifika almaya hak kazandı. Aynı zamanda eğitimlere katılan 29 mevcut ilkyardım sertifikalı personelin de sertifikası yenilendi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …