Home GÜNCEL Ramazan coşkusu Ada konseri ile başladı

Ramazan coşkusu Ada konseri ile başladı

- Guncellenme Tarihi: 24 Haziran 2015 10:10
2 min read
Ramazan coşkusu Ada konseri ile başladı için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nin 2015 yılı Kültürel etkinlikleri kapsamında organize ettiği geleneksel Ramazan Ayı Şenlikleri, Tasavvuf Musikisinin güçlü sesi Celalettin Ada konseri ile başladı. İskele Meydanı Festival alanında organize edilen etkinlikte çok sayıda hayranına Tasavvuf Musikisinin en seçkin eserlerini okuyan Celalettin Ada, ayakta alkışlandı.

Geleneksel Dini Kitaplar Fuarının açılışı ile birlikte gerçekleşen etkinlikte, ilçe halkının istek eserlerini de seslendiren Celalettin Ada, büyük beğeni topladı. Yaklaşık 2 saat süren konser öncesinde Orhangazili ses sanatçısı Burak Güç’te, tasavvuf musikisinden eserler okudu. Konser sonrasında Gemlik Belediyesi özel kalem müdürü Hüseyin Turhan, Celalettin Ada’ya Belediye Başkanı Refik Yılmaz adına çiçek takdim etti. Konser sonrasında Gemlikliler sevilen ses sanatçısı Ada ile bol bol resim çektirmeyi ihmal etmediler.

GEMLİK CELALETTİN ADA KONSERİ FOTO (4)

Gemlik Belediyesi’nin Ramazan Ayı Şenlik programı 26 Haziran Cuma akşamı Sedat Uçan, 30 Haziran Salı Akşamı Mesut Yavaş tasavvuf musikisi konserleri ve aynı gece yapılacak olan Sema gösterimi ile devam edecek. Sokaklarda verilecek Halk iftarları ile renklenecek olan Ramazan ayı şenlikleri, 4 Temmuz Cumartesi Akşamı Bayram Büyükoruç Konseri, 9 Temmuz Akşamı Tiyatro Gösterimi ve 12 Temmuz Pazar Akşamı da çocuklara yönelik Animasyon gösterimi ile devam edecek. 13 Temmuz Pazartesi akşamı Kadir Gecesi özel programında da Abdurahman Bozan ve Hüseyin Sihap Selom Kuran Tilaveti organize edilecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…