Home GÜNCEL More Enstitü ailesi iftarda buluştu

More Enstitü ailesi iftarda buluştu

- Guncellenme Tarihi: 22 Haziran 2015 12:44
3 min read
More Enstitü ailesi iftarda buluştu için yorumlar kapalı
0

Özel işletmeler ve kamu kuruluşlarına yönelik olarak insan kaynakları, personel yönetimi ve kurumsallaşma ile ilgili eğitim ve danışmanlık hizmeti veren More Enstitü çalışanları iftarda bir araya geldi.

More Enstitü’nün her Ramazan ayında düzenlediği iftar yemeği programına More Enstitü Kurucu Ortakları Dr. Bülent Öz, Dr. Oğuzhan Karagül’ün yanı sıra eğitmenler ve diğer çalışanlar aileleri ile birlikte katıldılar. Merinos Parkı içerisinde yer alan Gönül Dostları Sofrası’nda düzenlenen iftar yemeğinde basın mensupları da yer aldı.

Ramazanın bereketinin aynı sofrada paylaşıldığı iftar yemeği öncesinde ilk olarak konuşan More Enstitü Kurucu Ortağı ve Yönetim Danışmanı Dr. Oğuzhan Karagül, More Enstitü olarak gelişen ve büyüyen bir aile olduklarını belirtti. Önümüzdeki hafta yeni yerlerine taşınacaklarının müjdesini veren Karagül şunları söyledi: “Geleneksel olarak yaptığımız iftar programlarına bir yenisini daha ekledik ve bu kez ailemizin daha da kalabalıklaştığını gördük. Bu bizleri son derece mutlu ediyor. More Enstitü sürekli büyüyen ve sürekli gelişen yapısını bu şekilde ortaya koymuş oldu. Önümüzdeki haftadan itibaren de yeni yerimize taşınacağız. Ramazanın bereketi ve yeni yerimize taşınmanın heyecanı ile birlikte önümüzdeki süreç çok dinamik ve hareketli olacak.”

Karagül’ün ardından konuşan More Enstitü Kurucu Ortağı İnsan Kaynakları ve Sosyal Güvenlik Hukuku Uzmanı Dr. Bülent Öz de bu zamana kadar ortaya koydukları başarıyı bundan sonra da devam ettirmek istediklerini belirtti. Öz:“Biz bu yola 80 metrekarelik bir alanda çıkmıştık. Şimdi yeni yerimizde 1500 metrekarelik bir yerde devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte çok daha hareketli ve dinamik bir More Enstitü olacak. Artan istihdamımız, büyüyen iş hacmimiz ve yeni hizmet alanlarımızla sürekli gelişen bir More Enstitüyü sizlere sunmak istiyoruz” şeklinde konuştu

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…