Home GÜNCEL Kırsala sosyal destek sürüyor

Kırsala sosyal destek sürüyor

- Guncellenme Tarihi: 22 Haziran 2015 15:48
3 min read
Kırsala sosyal destek sürüyor için yorumlar kapalı
0

Bugüne kadar arı kovanı, koyun ve yem dağıtımı, sera naylonu, çatı malzemesi, buzağı kulübesi, koza askısı gibi desteklerle her zaman üretecinin yanında yer alan Büyükşehir Belediyesi, Orhaneli, Büyükorhan ve Mustafakemalpaşa ilçelerinden gelen talepler üzerine bölgeye masa ve sandalye yardımı yaptı.

İl Özel İdarenin kapatılmasının ardından kırsal kalkınmayı öncelikli gündem maddeleri arasına alan ve bugüne kadar sulama göletlerinden, arazi yollarının düzenlenmesine, erken uyarı sistemlerinden ürün toplama merkezlerine kadar her alanda önemli yatırımları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, değer taraftan kırsal kesimdeki yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalara da hız verdi. Bu amaçla kırsal kesimdeki vatandaşlardan gelen tüm talepleri değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, Orhaneli, Büyükorhan ve Mustafakemalpaşa ilçelerinden gelen yoğun taleplere üzerine bölgeye masa ve sandalye takımları gönderdi. Köy hayırları, köy düğünleri ve pilav günlerinde kullanılmak üzere sezon boyunca 30 bin masa ve 200 bine yakın sandalyenin kırsal yerleşim alanlarına ulaştırılması hedefleniyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kırsal kalkınmanın sağlanmasına yönelik fiziki yatırımları hayata geçirirken, halkın taleplerini yerine getirmeye de azami gayret gösterdiklerini söyledi. Kırsal kesimdeki vatandaşların sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak bugüne kadar hilti ve jeneratör yardımı, köylere meydan saatleri ve çocuk oyun grupları konulması gibi birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini hatırlatan Başkan Altepe, “Masa ve sandalye konusunda da büyük bir talep var. Halkımızın bu isteğini yerine getirmek amacıyla kullanışlı, dayanıklı masa ve sandalyeleri aldık. Şimdi ihtiyaç olan bölgelere gönderiyoruz. Bizim önceliğimiz halkımızın mutluluğu” diye konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…