Home GÜNCEL Başkan Sargın’dan stajyer öğrencilere teşekkür belgesi

Başkan Sargın’dan stajyer öğrencilere teşekkür belgesi

- Guncellenme Tarihi: 10 Haziran 2015 12:31
3 min read
Başkan Sargın’dan stajyer öğrencilere teşekkür belgesi için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın 2014-2015 Eğitim ve Öğretim döneminde staj yapan 15 Öğrence’yi başkanlık makamında kabul ederek teşekkür belgesi verdi.

İznik Belediyesi bünyesinde kendi branş ve alanlarında 2014-2015 Eğitim ve Öğretim dönemi süresince Yazı İşleri Müdürlüğü, Gelir Şefliği, Destek Hizmetleri, Elektrik İşleri, Fen işleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde görev yaptılar.

Meslek Lisesi, Çok Programlı Lise, Ticaret Lisesi öğrencileri İznik Belediyesi bünyesinde görev alan Berkay Eren, Levent Sevinç, Hasan Köse, Ali Furkan Aydemir, İsmail Tetik, Ayhan Seymen, Burcu Ekim, Merve Özerden, Sure Cengiz, Nalan Asa, Gülcan Işık, Erkan Dişli, Özge Çakal, Mehmet Saraç ve Ali Osman Bülbül’le başkanlık makamında Öğrencilerle bir süre sohbet eden Sargın, okudukları liseler ve bölümleriyle ilgili öğrencilerden bilgi aldı. Staj eğitiminin çalışma hayatına atılan bir adım olduğunu belirten Başkan Sargın, “Staj eğitimi için kurumumuzda çalıştıkları süre içerisinde gösterdikleri azim ve gayretlerinden dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Sizler bu ülkenin geleceklerisiniz. Türkiye gelecek nesilden çok işler bekliyor. Yarınlar sizinle gündüze ve düze çıkacak. Farklı alan ve branşlarda meslek eğitimi alan öğrencilerimizden gelecekte umutluyuz” dedi. Belediye Başkanı Osman Sargın, görüşme sonunda öğrencilere başarılarından dolayı “Teşekkür Belgesi” verdi.

Öğrenciler ise yaptıkları açıklama da ” Meslek hayatı için bizlere büyük deneyimler kazandıran İznik Belediyesi çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini söylediler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …