Home GÜNCEL Gökdere Rotary’den anlamlı yardım

Gökdere Rotary’den anlamlı yardım

- Guncellenme Tarihi: 9 Haziran 2015 14:01
3 min read
Gökdere Rotary’den anlamlı yardım için yorumlar kapalı
0

Gökdere Rotary Kulübü sosyal sorumluluk kampanyalarını sürdürüyor. Bu kapsamda M. Aziz Torun engelliler okulunu ziyaret eden Gökdere Rotary Başkanı Orhan Korgavuş ve rotaryanlar okulun bazı ihtiyaçlarını giderdi.

bb

Yaptığı projeler ve sosyal sorumluluk etkinlikleri ile adından sıkça söz ettiren Gökdere Rotary Kulübü, bu anlamlı projelerine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde Osmangazi’de bulunan Mehmet Torun Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ve Aziz Torun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ni ziyaret eden rotaryanlar okulun bazı ihtiyaçlarını karşıladı.

Rotaryanlar, yapmış oldukları ziyarette, okulun ihtiyaçları doğrultusunda almış oldukları müzik enstrümanları ve atölye araç gereçlerini okul müdür yardımcısı Yaşar Kamalak’a teslim ettiler. Rotaryanların yardımlarını teslim alan Okul Müdürü Kamalak, öğrenciler adına teşekkür ederken bu anlamlı yardımdan ötürü çok mutluluk duyduğunu belirtti.

Törene, Gökdere Rotary Kulübü Başkanı Orhan Korgavuş, rotaryanlar, Okul Müdürü Yaşar Kamalak ve okulda görev yapan öğretmenlerin yanı sıra yaklaşık 80 civarında öğrenci de katıldı.

Törende duygularını paylaşan Korgavuş, “Gökdere Rotary olarak ihtiyaç sahibi her kişiye, her kuruma ulaşmaya çalışıyoruz.  Son olarak da bir eğitim kurumuna yardımda bulunmaktan son derece mutluyuz. Bu okulu kulübümüzün 2014 yılında toplum birliğine aldığı ve bundan sonra, kulüp bütçesinin yettiği kadar her yıl çeşitli destekler vereceği okul olarak seçtik. Çalışmalarımız sürecek” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…