Home FOTO GALERİ Periler seride öne geçti

Periler seride öne geçti

- Guncellenme Tarihi: 10 Mayıs 2018 10:44
2 min read
Periler seride öne geçti için yorumlar kapalı
0

Kadınlar Basketbol Süper Ligi yükselme play-off’larında mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilk maçında Bayrak Belediyesi’ni 77-66 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Büyükşehir Belelediyesi Şahin Başol Spor Kompleksi’nde oynanan mücadelenin ilk periyodunda takımlar birbirlerine üstünlük sağlamakta zorluk çekerken, ikinci periyoda 18-18 eşitlikle girildi. Bu periyotta da takımlar uzun süre  farkı açacak sayıyı elde edemedi. İlk yarının bitimine 3.04 dakika kala yeşil-beyazlılar, Burcu Erbaş’ın elinden bulduğu üç sayıyla 35-29 öne geçti. Kalan dakikalarda her iki taraf da sayı üretmekte zorlandı. Devreye 35-31 Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü ile girildi. Maçın ikinci yarısında yeşil-beyazlılar, rakip Bayraklı Belediyesi’ne öne geçme şansı tanımadı. Büyükşehir Belediyespor; üçüncü periyodu 53-47, maçı da 77-66 önde tamamladı.

İki galibiyet elde eden takımın bir üst tura yükseleceği play-off ilk maçında aldığı bu galibiyetle rakibi karşısında seride 1-0 öne geçen Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçını 12 Mayıs Cumartesi saat 17:00’da İzmir’de oynayacak. Yeşil-beyazlılar, bu maçı da kazanması halinde play-off yarı finaline yükselecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…