Home FOTO GALERİ İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR…

İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR…

- Guncellenme Tarihi: 19 Şubat 2018 13:12
4 min read
İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR… için yorumlar kapalı
0

FARKLI SEKTÖRDEN ÜYELER İŞ GELİŞTİRMEK İÇİN BİR ARAYA GELİYOR…

BURSA – Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) tarafından, üyeleri arasındaki iletişimi ve ticareti artırmak amacıyla projelendirilen ‘İş Geliştirme Toplantıları’nın 5.’si yine yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

BALKANTÜRK Evi Toplantı Salonunda gerçekleşen 5. İş Geliştirme Toplantısı, BALKANTÜRKSİAD Başkan Yardımcısı Fatih Şakir ve Yönetim Kurulu Üyesi Sabriye Şen önderliğinde yapıldı. BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan’ın başkanlık yaptığı toplantıya; gıda, inşaat, makine, gayrimenkul, iklimlendirme, alüminyum, iç mimarlık reklam, güvenlik, tekstil sektörlerinde faaliyet gösteren BALKANTÜRKSİAD üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, ‘İkili ilişkiler ticari ve sosyal ilişkilerin artmasıyla gelişir’ dedi. BALKANTÜRKSİAD’ın bu anlamda önemli etkinlikler ve toplantılar düzenlediğini belirten Tunakan, “Yapılan İş Geliştirme Toplantılarıyla yoğun iş hayatında fazla görüşme şansı bulamayan üyelerimizi bir araya getiriyor, bu sayede hem ikili ilişkilerin hem de ticari ilişkilerin gelişmesine katkı sunuyoruz” dedi. BALKANTÜRKSİAD’ın güçlü ve büyük bir aile olduğunu söyleyen Tunakan, bu tanımın içine doldurmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

BALKANTÜRKSİAD Başkan Yardımcısı Fatih Şakir ise BALKANTÜRKSİAD’ın bir iş adamı derneği olduğunu ve öncelikli amaçlarının ‘iş’ olduğunu ifade etti. Bunun yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle de üyelerine fayda sunduklarının altını çizen Şakir, 400’ü aşan ve çok farklı sektörlerde faaliyet gösteren üye yapılarıyla Bursa’ya ve ülke ekonomisine katkı sağladıklarını söyledi.

Aynı sektörde olanların birliğini güçlendirmek, farklı sektörlerden olanlara da birlikte iş yapabilme olanakları sağlama adına bu toplantıları düzenlediklerini belirten BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sabriye Şen ise; böylece olası iş birliklerinin önünü açmayı hedeflediklerini belirtti.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan BALKANTÜRKSİAD üyeleri işleriyle ilgili kısa sunumlar yaptılar. Toplantı, sunum ve konuşmaların ardından gerçekleşen ikili iş görüşmeleri ile sona erdi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…