Home FOTO GALERİ TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ’NE VE TMMOB’A TEPKİLER SÜRÜYOR…

TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ’NE VE TMMOB’A TEPKİLER SÜRÜYOR…

- Guncellenme Tarihi: 28 Ocak 2018 14:28
4 min read
TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ’NE VE TMMOB’A TEPKİLER SÜRÜYOR… için yorumlar kapalı
0

BURSA – TMMOB üyesi Mimar, Şehir Plancıları ve Mühendisler; TSK’nın yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’nı eleştiren Türk Tabipleri Birliğini (TTB) ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ni (TMMOB) kınayan bir açıklama yaptı.

Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) önünde gerçekleşen açıklamaya çok sayıda Mimar, Şehir Plancısı ve Mühendis katıldı. Grup adına konuşan Makine Yüksek Mühendisi Mustafa Arslan’ın açıklaması şöyledir:

“Bilindiği üzere Türk Tabipler Birliği, Ordumuz tarafından yürütülen Zeytin Dalı operasyonunun durdurulmasına yönelik açıklama yapmıştır. TMMOB yönetimi de şuursuzca ve haince yapılan bu açıklamanın arkasında olduğunu deklare etmiştir.

Bizler TMMOB üyesi mimar, şehir plancıları ve mühendisler olarak bu açıklamaların karşısında durup ordumuzun yanında olduğumuzu ve TMMOB yönetiminin bizi temsil etmediğini ilan etmek için burada toplandık.

Ülkemize yıllardır musallat olup, binlerce vatandaşımızın hayatına mal olan PKK terör örgütü ve uzantıları PYD / YPG ve DAEŞ terör örgütlerine karşı, devletimiz sınır güvenliği için haklı bir operasyon başlatmıştır.

Ülkemizi tehdit eden terör örgütlerine karşı başlatılan bu operasyon, aynı zamanda Suriye halkının özgürlüğünü, güvenliğini ve toprak bütünlüğünü sağlamak için çok önemlidir.

Sınırlarımızda dış mihrakların desteği ile kurulmaya çalışılan bu terör devletine daha fazla müsamaha göstermeden bu operasyonun yapılıyor olmasına inancımız tamdır.

Bugüne kadar olur olmaz her şeye muhalefet eden TMMOB yönetimi, yine haddini aşarak Ordumuzun operasyonuna karşı çıkmış ve hemen bitirilmesini talep etmiştir. İşte tam bu noktada devletinin ve Ordusunun yanında olmayan TMMOB yönetimini kınıyoruz.

Fatih Sultan Mehmet’in söylediği gibi ‘Savaş herkesle, barış onurlu insanlarla yapılır.’

Terörün olduğu yerde barış olmaz.

Gururla haykırıyoruz: Şanlı ordumuzun yanındayız…”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…