Home FOTO GALERİ KARACABEY’DE MESLEKİ EĞİTİM İÇİN İMZALAR ATILDI

KARACABEY’DE MESLEKİ EĞİTİM İÇİN İMZALAR ATILDI

- Guncellenme Tarihi: 9 Ocak 2018 11:49
2 min read
KARACABEY’DE MESLEKİ EĞİTİM İÇİN İMZALAR ATILDI için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı arasında, Karacabey Mesleki Eğitim Merkezi Binası yapımı hakkında gerçekleştirilen imza törenine ev sahipliği yaptı.
Yapılacak eğitim merkezinin Bursa ve Karacabey için hayırlı olmasını temenni eden Vali İzzettin Küçük; Bursa’da en önemli konu ara ve teknik elemanın bulunması, çalıştırılması. Bunun için en önemli unsur tabi ki bu teknik okulların kurulması. Sanayi odalarımız, belediyelerimiz devletin yanında, milli eğitimin yanında bu konuya bizzat-i ellerini taşın altına koymuşlardır. Kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve sanayi ticaret odamıza teşekkür ediyorum, hayırlı olsun. Çok yakın zamanda öğrencilerimizi burada görmeyi umut ediyoruz.”ifadelerini kullandı.
İmza törenine Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger de katıldı.
2018-2019 Eğitim Öğretim yılında hizmet vermesi planlanan, 1000 m² kapalı olmak üzere yaklaşık 3000 m² lik bir alana inşa edilecek Mesleki Eğitim Merkezi’nde 11 dersliğin yanı sıra atölyeler, çok amaçlı salon, laboratuvar ve yemekhane de bulunacak. ​

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…