Home FOTO GALERİ BAŞKAN SALMAN: TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE GİDEN YOLDA GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

BAŞKAN SALMAN: TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE GİDEN YOLDA GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

- Guncellenme Tarihi: 7 Ocak 2018 13:26
3 min read
BAŞKAN SALMAN: TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE GİDEN YOLDA GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, çoğunluğu tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından görevine başlayan ilçe başkanları ile toplantıda buluştu.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Salman, geçtiğimiz günlerde kongreleri tamamlanıp görevlerine başlayan ilçe başkanları ile ilçe siyasi ve hukuki işler, teşkilat ve yerel yönetimler başkanları ile toplantıda buluştu.

AK Parti İl Başkanlık binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Salman, ilçe yönetimlerine görevlerinin hayırlı olmasını ve başarılar diledi. Başkan Salman önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Nilüfer ilçe ve ardından yapılacak olan il kongresi ile birlikte partilerini Bursa’da 2019 seçimlerine taşıyacak kadroların oluşacağını belirtti.

Başkan Salman, kongreleri tamamlanan ilçe teşkilatlarının zaman kaybetmeden çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Başkan Salman, Bursa’nın her noktasından, her kesimden halka ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Salman, “Bursamızı ve partimizi geleceğe taşıyacak proje ve çalışmalara imza atacak teşkilatlarımız büyük oranda oluştu. Bir yandan da gençlik ve kadın kollarımızın kongrelerini gerçekleştiriyoruz.  Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizin önüne koyduğu hedefler yolunda önemli bir dönemecin eşiğindeyiz. Bursamızda çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına çalışacak ve 2019 yılında gerçekleşecek tarihi seçimler öncesinde Bursa teşkilatları olarak her  zamanki gibi üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…