Home FOTO GALERİ MICROSOFT TÜRKİYE’DEN ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI’NA ZİYARET…

MICROSOFT TÜRKİYE’DEN ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI’NA ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 15 Aralık 2017 11:57
2 min read
MICROSOFT TÜRKİYE’DEN ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI’NA ZİYARET… için yorumlar kapalı
0

  KÜLTÜRLÜ ÖĞRENCİLER’E MICROSOFT KONFERANSI…

BURSA – Özel Bursa Kültür Okulları’nda Kültürlü Öğrenciler ile bir araya gelen Microsoft Türkiye Eğitim Sektörü Direktörü Dr. Anıl Çekiç, girişimcilik ve hızla gelişen teknolojiler hakkında bilgiler verdi.

Özel Bursa Kültür Okulları Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa; Kültürlü Öğrenciler ile veliler katıldı.

Konferansta konuşan ve günümüzde teknolojinin hızına yetişmenin zor olduğunun altını çizen Dr. Çekiç, “Günceli takip etmek bile zor. En küçük bir deneyim bile beklemediğimiz bir kapıyı bizlere açabilir. Sadece fark yaratmak zorundayız. Yaratamazsak sürüden biri oluruz. Ya en ucuz ya en kaliteli ya da kimsenin yapmadığını yapmamız gerekir. İhtiyaç gideren çözümlere ihtiyacımız var” dedi.

Microsoft Türkiye çatısı altında 7 binin üzerinde çalışının var olduğuna dikkat çeken Dr. Çekiç, “Girişimcilik alanındaki bu çözümlerimizin rekabet ortamına katkı sağlayacak olması gerekir. Bu rekabet ortamı kalıcı bir ticari sisteme dönüşmeli ve ardından o ticari sistem kendi ekosistemini yaratmalı” diye konuştu.

Çekiç’in açıklamalarının ardından konferans, soru cevap kısmı ile devan etti. Konferansın sonunda Özel Bursa Kültür Okulları yetkilileri tarafından Microsoft Türkiye Eğitim Sektörü Direktörü Dr. Anıl Çekiç’e günün anısına hediye takdim edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…