Home FOTO GALERİ AK PARTİ AİLESİ HER FERDİ İLE BİR BÜTÜNDÜR

AK PARTİ AİLESİ HER FERDİ İLE BİR BÜTÜNDÜR

- Guncellenme Tarihi: 5 Aralık 2017 12:53
5 min read
AK PARTİ AİLESİ HER FERDİ İLE BİR BÜTÜNDÜR için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Teşkilat Başkanı Muhammed Karaman, ilçe kongreleri öncesinde yaşanan temayül yoklamaları ve il teşkilatı ile genel merkez nezdinde gerçekleştirilen mülakatlar sürecinde Yıldırım İlçe Başkan aday adaylarından Eşref Özdemir hakkında yaşandığı iddia edilen olaylara yanıt verdi.

Muhammed Karaman, kamuoyunda bazı çevrelerce il başkanlık binasında ve genel merkezde gerçekleştirilen mülakatlarda her aday adayına eşit seviyede davranılıp, aynı soruların sorulduğuna vurgu yaparak, şunları söyledi:

“Genel merkezimiz, Milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda değişim öngörülen tüm ilçelerimizde ilçe başkan aday adaylığı için il başkanlığımıza ve genel merkezimize davet edilen tüm aday adaylarımız teşkilatlarımızca kabul görmüş, karşılığı olan ve çok değerli isimlerdir. İlçe başkanlığı görevini yapabileceğine, teşkilatlarımızı ve partimizi en iyi şekilde temsil edebileceğine inanılan isimlerdir. AK Parti’de hiçbir zaman isim kayırma ya da hiçbir teşkilat mensubunu küstürme gibi bir durum söz konusu değildir. Sadece ilçelerimizin durumuna göre belirlenmiş kriterlerimiz vardır. Mülakat esnasında önümüzdeki dönemde AK Parti çatısı altında siyaset yapacak arkadaşlarımız için önemsediğimiz bazı konuları gerek partimizi gerekse kendilerini korumak amacıyla bütün adaylarımıza eşit şekilde sorduğumuz ilçenin demografik durumu, kişinin işiyle ilgili durumu , aday olduğu göreve ayırabilecek zamanı ve imkanı olup olmadığıyla ilgili sorular vardır.

Temayüllerimiz sonucunda arkadaşlarımızı genel merkezimize götürdük ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Mustafa Ataş nezdinde gerçekleştirdiğimiz mülakatlar ve ilçe,  il teşkilatlarımızın, Milletvekillerimizin görüşleri doğrultusunda Sayın Oktay Yılmaz’ın ismi ön plana çıktı.

Teşkilatlarımızca kabul görmüş binlerce ilçe başkan aday adayı ile mülakat yapan ve genel merkezimizin Bursa’ya verdiği değerin en büyük örneklerinden birini sergileyerek bu konuya azami hassasiyet ve nezaket gösteren Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş ve ekibi (Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Murat Yıldırım ve İl Koordinatör Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’nın)  bu tarz gerçek dışı beyanlarla yıpratılmaya çalışılmasını doğru bulmuyorum.

Bizim teşkilat ve hizmet anlayışımızda koltukların ya da görevlerin önemi yoktur. Yıllardır örneklerini defalarca gösterdiğimiz gibi AK Parti teşkilatları her üyesi ile bir ve bütündür. Dolayısıyla bizim hiçbir arkadaşımızı küstürme,  dalga geçme, kimsenin onuru ile oynama ya da kimseyi kayırma gibi bir durumumuz söz konusu olmamıştır ve olamaz. Bazı basın organlarında konu hakkında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…