Home FOTO GALERİ Bursa Endüstri Zirvesi kapılarını açtı

Bursa Endüstri Zirvesi kapılarını açtı

- Guncellenme Tarihi: 1 Aralık 2017 14:41
5 min read
Bursa Endüstri Zirvesi kapılarını açtı için yorumlar kapalı
0

Metal ve saç işleme teknolojileri, kalıp yan sanayi ve otomasyon sektörlerinin tüm paydaşlarını tek çatı altında bir araya getirenBursa Endüstri Zirvesi, bugün (30 Kasım 2017) Bursa’da kapılarını açtı. Fuarlar, 250 milyon dolarlık iş hacmi sağlamayı hedefliyor.

 

30 Kasım 2017 Perşembe – Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından, Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MIB) işbirliğiyle, T.C Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Prestij Yayıncılık destekleri ile düzenlenen Bursa Endüstri Zirvesi, bugün kapılarını sektör profesyonellerine açtı.

Türkiye endüstrisinin tüm taşlarını bir araya getiren zirvenin açılışında; Bursa Valisi İzzettin KüçükT.C Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Bursa Büyük Şehir Belediyesi Başkan Vekili Şükrü Köse, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay,  Makina İmalatçıları Birliği (MİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkayan, Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Akyüz, Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü ve iş dünyasının önde gelen temsilcileri de yerini aldı.

 

250 milyon dolarlık iş hacmi…

Fuarın açılışında konuşan Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, Kalıp Avrasya Fuarı ve Otomasyon Fuarı’nın eş zamanlı olarak düzenlendiği Bursa Endüstri Zirvesi’nin 4 gün boyunca 40 binin üzerinde sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturmayı amaçladığını söyledi. Türkiye endüstrisinin nabzını tutacak fuarların 7 ayrı salonda toplam 40 bin m2 de kapalı alanda, 410 firma ve firma temsilciliği firma ile gerçekleştirildiğini aktaran Ersözlü, “Sektörün yeni pazarlara ulaşmasında da önemli bir köprü olan  Bursa Endüstri Zirvesi, her yıl düzenlenen birbirinden spesifik programlarla da gündem yönetimini üstleniyor. Türkiye’de var olan endüstrilerin dünya pazarında söz sahibi olması için önemli bir görevi yüklenen zirve; sanayinin gelişimine yön veren sektörleri aynı çatı altında bir araya getirerek, son teknoloji ürünleri ziyaretçilerle buluşturuyor. Her yıl olduğunu gibi bu yılda yüzde 10’dan fazla büyüme sağlayan Bursa Endüstri Zirvesi; metal – sac işleme teknolojilerinden kalıp yan sanayisine, makine otomasyonuna kadar geniş ürün grubu ile sektörün temsilcilerin uğrak noktası oluyor” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Taşımacılıkta Bir Ülke ile Daha Sınırları Kalktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Kırgızistan Kara Ulaştırması Karm…