Home FOTO GALERİ Fabrikada Orhan Kemal öyküleri okundu

Fabrikada Orhan Kemal öyküleri okundu

- Guncellenme Tarihi: 24 Kasım 2017 13:13
2 min read
Fabrikada Orhan Kemal öyküleri okundu için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi’nin 2017 Yılın Yazarı Orhan Kemal etkinlikleri kapsamında fabrika işçileri ile okuma etkinliği düzenlendi. Buluşmada, Prof. Dr. Kayıhan Pala ve Doç Dr. Alpaslan Türkkan, usta yazarın Ekmek Kavgası kitabından öyküleri işçiler için okudu.

 

Nilüfer Belediyesi, 2017 Yılın Yazarı Orhan Kemal etkinlikleri kapsamında düzenlediği atölye, söyleşi ve okumalarda, halkın tüm kesimlerini usta yazarın eserleriyle buluşturmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok oyuncu, şair ve yazarı, Orhan Kemal’in dünyasında sanatseverlerle bir araya getiren Nilüfer Belediyesi bu kez, yaşamı boyunca emekçinin yanında yer alan Orhan Kemal’in bir eserini, fabrika işçileriyle buluşturdu.

“İşçiler Orhan Kemal Okuyor” adı verilen  etkinlikte Uludağ Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kayıhan Pala ile Doç Dr. Alpaslan Türkkan, Penguen Gıda ile Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (KSİAD) bağlı fabrikalarda çalışanlar işçilere, usta yazarın ‘Ekmek Kavgası’ kitabından hikayeler okudu.

Hikaye okumalarının ardından işçilere, Orhan Kemal’in Ekmek Kavgası kitabı hediye edildi  Buluşmada ayrıca Prof. Dr.  Kayıhan Pala, işçilere çalışma yaşamının temel özelliklerine ilişkin bilgiler de verdi.

Etkinliğe katkıları nedeniyle Kayıhan Pala, Alpaslan Türkan ve Penguen Gıda İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Serttürk’e günün anısına Orhan Kemal’in özel tasarım portresi armağan edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…