Home FOTO GALERİ MÜFTÜ YAVAŞ’A PROTOKOLDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MÜFTÜ YAVAŞ’A PROTOKOLDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

- Guncellenme Tarihi: 16 Kasım 2017 13:16
4 min read
MÜFTÜ YAVAŞ’A PROTOKOLDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ için yorumlar kapalı
0

İznik İlçe Müftülüğü’ne atanan Üzeyir Yavaş’a ilçe protokolü tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

30 Ekim 2017 tarihinde İznik’te göreve başlayan Müftü Üzeyir Yavaş’a İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Emniyet Müdürü Bedri Yaman ve Üsteğmen Tuncay Doğan tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Kütahya’nın Alıntaş ilçesinden İznik’e tayin olan Müftü Üzeyir Yavaş misafirlerini kapıda karşıladı. İznik Müftülüğü Hizmet Binasında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Yavaş nazik ziyaretleri için her birine teşekkür etti.

İznik Müftüsü Üzeyir Yavaş 1964 yılında Kütahya’nın Kızık köyünde doğdu. İlkokulu kendi köyünde okudu. 1977 yılında girdiği Kütahya İmam-Hatip Lisesini 1984 yılında Uşak’ta bitirdi. Aynı sene hem İmamlık sınavını hem de Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı. Belli bir süre ara vermek zorunda kaldığı İlahiyat eğitimini 1995 yılında girdiği Erzincan İlahiyat Meslek Yüksek Okulundan dikey geçişle geçtiği, Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 2000 yılında mezun olarak tamamladı. Aynı sene girdiği Konya Selçuk Eğitim Merkezini 2003 yılında bitirerek Mardin Derik’te vaiz oldu. İki sene Midyat’ta ki vaizliğinden sonra girdiği görevde yükselme sınavıyla Müftü oldu. 2006 yılında Kahramanmaraş Ekinözü ilçesinde başladığı görevini üç sene yürüttükten sonra, 2009 yılında Afyonkarahisar Hocalar İlçe müftülüğüne, 2013 yılında da Kütahya’nın Altıntaş İlçe Müftülüğüne atandı. Görev yılları süresince Midyat Kaymakamı tarafından Teşekkür, Kahramanmaraş İl Müftüsü tarafından Teşekkür, Altıntaş Kaymakamı tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi. Son atamalarda İznik İlçe Müftülüğü’ne atanan ve 30.10.2017 tarihinde görevine başlayan Müftü Yavaş, evli ve üç çocuk babasıdır.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…