Home GÜNCEL Ünal’a hakaret davası !

Ünal’a hakaret davası !

- Guncellenme Tarihi: 3 Kasım 2017 12:52
4 min read
Ünal’a hakaret davası ! için yorumlar kapalı
0

Kumyaka Muhtarı Ramiz Batmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal’a suç duyurunda bulundu. Ramiz Batmaz’ın onurunu, şerefini ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte hakaret suçunu işlediği yönünde yeterli şüphe oluştuğuna kanaat getiren savcılık, davanın mahkemede görülmesine karar verdi.

Mudanya’nın mahallelerinden Kumyaka Muhtarı Ramiz Batmaz, Ahmet Murat Ünal’ın Ak Parti İlçe Başkanlığı’na getirildiği 01/08/2016 tarihli ilk basın toplantısında Ramiz Batmaz’a hakaret ettiği iddiasıyla Ahmet Murat Ünal’a suç duyurusunda bulundu.

Ramiz Batmaz’ın köylüsü olduğu ve aralarında daha önce husumet bulunduğu belirtilen Ünal’ın basın toplantısında, Batmaz’ı eleştirerek, “Gayri yasal olarak abilerine ablalarına sırtını dayayarak yurtta sulh cihanda sulh konseyinin uzantıları ile hareket ederek bu vatandaşa kimse ayar vermeye kalkmayacak. Bununla ilgili olarak herkes kendi bulunduğu pozisyonu net ortaya koyacak. Vatandaşın oylarıyla seçildiniz, bir yerlere geldiniz ve kamu adına görevinizi ifa ediyorsanız. Gayri yasal yollara dayanarak bu işleri yürütmeye kalkışırsanız önce Mudanya’daki helal süt emmiş vatandaşların sonra da Ak Parti’nin kurumsal kimliğine çarparsanız ağzınız yüzünüz dağılır..” sözlerine yer verdiği tespit edildi.

Şüpheli  Ahmet Murat Ünal’ın, vekili aracılığı ile sunmuş olduğu savunmasında; konuşmaları sırasında kesinlikle Batmaz’a hitaben “hırsız, ahlaksız, kötü bir insan” ifadelerini kullanmadığını beyan ederek üzerine atılan suçlamaları kabul etmediği bildirildi.

Bunun üzerine savcılık, şüpheli Ahmet Murat Ünal’ın Ramiz Batmaz’ın onurunu, şerefini ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil ve hakaret suçunu işlediği yönünde yeterli şüphe oluştuğuna kanaat getirerek davanın mahkemede görülmesine karar verdi.

Ayrıca Ünal’ın Ak Parti İlçe Başkanlığına getirildiği ilk basın toplantısında, CHP’li Mudanya Belediyesi’ne muhalefet etmeyerek, tüm toplantı boyunca yalnızca Ramiz Batmaz’ı eleştirmesi de Mudanya halkı tarafından tepkiye yol açtı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…