Home GÜNCEL Seyyar arabası kapalı haldeyken kaldırıldı!

Seyyar arabası kapalı haldeyken kaldırıldı!

- Guncellenme Tarihi: 3 Kasım 2017 13:02
3 min read
Seyyar arabası kapalı haldeyken kaldırıldı! için yorumlar kapalı
0

Güzelyalı’da seyyar satıcılık yapan, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın amca oğlu Nurettin Türkyılmazın seyyar arabaları,  gece vakti üzeri örtülüyken zabıtalar tarafından kaldırıldı. Konuyla alakalı hiçbir uyarı almadığını belirten Türkyılmaz, ” Arabam kapalıyken yaptıkları için bunun gaspa gireceğini düşünerek suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyorum.” dedi.

Seyyar arabasının Güzelyalı’nın merkezinde, normal motorlu araçların park halinde olduğu bir sokakta olduğunu belirten Nurettin Türkyılmaz, arabasının trafiği aksatacak bir durumda olmadığını ifade ederek, “Akşam içindeki malım ile beraber seyyar arabamı üzerini örterek park etmiştim. Sabah gittiğimde içi dolu olan 2 el arabam yerinde yoktu. Araştırdım ve zabıtaların kaldırdığını öğrendim. Zabıtanın sabah satış yaparken uyarmaya, ceza kesmeye veya malları kaldırmaya hakkı vardır. Bu anlaşılabilir bir durum fakat kapalı olan  el arabamın oradan kaldırılması bana çok tuhaf geldi.” şeklinde konuştu.

1 hafta sonra el arabalarının birini alabildiğini ancak diğerinin tekerleğinin kırıldığını kaydeden Türkyılmaz, “Bana hiçbir uyarı ya da bildirge gelmedi. Ben de arabam kapalıyken yaptıkları için bunun gaspa gireceğini düşünerek suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyorum. Oradan seyyar arabamın kaldırıldığını gören 3 şahit de yazdırdım. Ben üniversitede 2 çocuk okutuyorum. Hayri bey’in dürüstlüğünden hala şüphe etmiyorum fakat çok mağdur oldum.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…