Home FOTO GALERİ Özel Esentepe Hastanesi’nden Bursaspor’a Loca Desteği

Özel Esentepe Hastanesi’nden Bursaspor’a Loca Desteği

- Guncellenme Tarihi: 27 Ekim 2017 13:22
5 min read
Özel Esentepe Hastanesi’nden Bursaspor’a Loca Desteği için yorumlar kapalı
0

Özel Esentepe Hastanesi, Bursaspor ile önemli bir işbirliği protokolü gerçekleştirerek, Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndan loca kiraladı.

Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın da katılımıyla, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen loca protokol töreninde konuşan Özel Esentepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ergin Kopal, “Bizler, doyduğumuz ve ekmek yediğimiz bu kentin tüm değerlerine, elimizden geldiği ölçüde destek olma gayretindeyiz. Bu kapsamda, şehrimizin en önemli simgesi olan Bursaspor’a destek olmak adına, taşın altına elimizi koymak istedik. Bursaspor bu kentin bir değeri; Bursaspor ne kadar ileri giderse, Bursa kenti de o kadar ileri gidecektir.Hep birlikte Bursaspor’a sahip çıkıp, destek vermeliyiz” dedi.

Bursa, 27.10.2017 – Özel Esentepe Hastanesi’nden Bursaspor’a büyük bir destek geldi.

Özel Esentepe Hastanesi, Bursaspor ile önemli bir işbirliği protokolüne imza atarak, Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndan loca kiraladı.

Güney Kale Arkası (Teksas) tribününde bulunan loca anlaşmasına ilişkin, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen protokol töreninde; Özel Esentepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ergin Kopal, Bursaspor Başkanı Ali Ay, kulüp yetkilileri ve basın mensupları hazır bulundu.

Törende konuşan Özel Esentepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ergin Kopal, şehrin en önemli değerlerinin başında gelen Bursaspor’a katkı sağlamaktan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk yaşadıklarını kaydetti.

Bursaspor’a Desteğimiz Sürecek

Dr. Ergin Kopal, “Kopal Sağlık Grubu çatısı altındaki Özel Esentepe Hastanesi, Bursa Özel Anadolu Hastanesi ve İnegöl Özel Metafiz Tıp Merkezi olarak, Bursa’nın en önemli değerlerinin başında gelen Bursaspor’a destek olmak istedik. Bu noktada Bursa’daki tüm kent dinamiklerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bizler, doyduğumuz ve ekmek yediğimiz bu kentin tüm değerlerine, elimizden geldiği ölçüde destek olma gayretindeyiz. Bursaspor bu kentin bir değeri; Bursaspor ne kadar ileri giderse, Bursa kenti de o kadar ileri gidecektir. Hep birlikte Bursaspor’a sahip çıkıp, destek vermeliyiz. Bu anlamda, ilerleyen süreçlerde de Bursaspor’a desteğimiz sürecek” ifadelerini kullandı.

Herkes Sorumluluk Almalı

Bursaspor’a verdiği desteklerden ötürü Op. Dr. Ergin Kopal’a teşekkürlerini ileten Bursaspor Başkanı Ali Ay da Bursaspor’un bu kentin en önemli simgesi olduğunu ifade ederek, “Bu kentte yaşayan herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Özellikle sanayicilerimize buradan sesleniyorum: Bursaspor 1 tane. Bursaspor başarılı olursa, Bursa kenti de başarılı olacaktır. Sürdürülebilir bir ekonomik yapıyı sağlayabilmek için de bu tip desteklerin artarak devam etmesi gerekiyor. Bu anlamda Özel Esentepe Hastanesi’ne çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…