Home FOTO GALERİ Başkan Mustafa Bozbey’e “Cumhuriyet Ödülü”

Başkan Mustafa Bozbey’e “Cumhuriyet Ödülü”

- Guncellenme Tarihi: 27 Ekim 2017 13:19
5 min read
Başkan Mustafa Bozbey’e “Cumhuriyet Ödülü” için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Mühendis ve Mimar İş Adamları Derneği (BUMİAD) tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Ödülleri”nde, eğitim ve öğretime verdiği destek ve cumhuriyetin değerlerine sahip çıktığı için  “Cumhuriyet Ödülü”ne değer görüldü.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de kurucuları arasında yer aldığı Bursa Mühendis ve Mimar İş Adamları Derneği (BUMİAD) , Cumhuriyet’in 94. kuruluş yılı nedeniyle gece düzenledi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile eşi Seden Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız ile Adil Kayaoğlu’nun da katıldığı gecede, eğitim ve öğretime destek verenler ile cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkanlar ödüllendirildi.

Eğitim ve öğretime verdiği destekle Türkiye’de örnek belediyecilik sergileyen, “Duruyoruz” etkinliğinde 5990 kişinin katılımıyla Atatürk portresinin gerçekleştirilmesi, geleneksel hale gelen Cumhuriyet Yürüyüşlerinin düzenlenmesi, Cumhuriyet’e ve değerlerine sahip çıkmasından dolayı Başkan Mustafa Bozbey, “Cumhuriyet Ödülü”ne değer görüldü. Başkan Mustafa Bozbey’e ödülünü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç verdi. Ödül töreninde konuşan Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi olarak belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra yaşamın her alanında proje üreten ve uygulayan bir kurum olduklarını ifade etti. Başkan Mustafa Bozbey şöyle konuştu: “Nilüfer’i, kültür sanat, eğitim, spor kenti yapma yolunda yıllardır çalışıyoruz. Bunlar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, bize hedef gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine yükselmenin kendisidir aslında. Nilüfer Belediyesi, bu hedefler üzerinde adım adım ilerledi ve bu yönde projeleri çoğaltarak yoluna devam etti.”

Nilüfer Belediyesi’nin bir yandan eğitime katkı sunarken, diğer bir yandan da toplumun eğitilmesine önemli destek verdiğine dikkat çeken Başkan Bozbey, özellikle kadınların ve çocukların eğitilmesi konusunda hassasiyet gösterdiklerini ve bu konuda gereğini yaptıklarını kaydetti. Başkan Mustafa Bozbey, “Nilüfer Belediyesi olarak kentteki tüm devlet okullarımızda başarılı işler yapıyoruz. Biz, eğitimin her alanında var olduk, var olmaya da devam ediyoruz. Her işin başının eğitim olduğuna inananlardanız” dedi.

Nilüfer Belediyesi Barış Anadolu Lisesi’nin hikayesini de paylaşan Başkan Mustafa Bozbey, “Nilüfer Belediyesi Barış

Anadolu Lisesi, Türkiye’de ve dünyada, hikayesi sayfalarca yazılacak bir okuldur” şeklinde konuştu.

Başkan Bozbey salonda bulunan herkesi, Nilüfer Belediyesi tarafından 29 Ekim’de FSM Bulvarı’nda düzenlenecek olan Cumhuriyet Yürüyüşüne de davet etti.

Gecede, Prof. Dr. Ulviye Özer, Meral Muammer Ağım Ortaokulu, Nilüfer Belediyesi Barış Anadolu Lisesi ile Çağdaş Eğitim Kooperatifi de ödül aldı.

BUMİAD’a yeni üye olanlara rozet ve üyelik belgelerinin de verildiği gecede Başkan Mustafa Bozbey de, yeni üyelerden birine  rozetini takarak üyelik belgesini verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …