Home FOTO GALERİ Anaokulu Öğrencileri Pasta Yapmayı Öğrendi

Anaokulu Öğrencileri Pasta Yapmayı Öğrendi

- Guncellenme Tarihi: 26 Ekim 2017 14:09
2 min read
Anaokulu Öğrencileri Pasta Yapmayı Öğrendi için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Kent Konseyi, Gastro Akademi ile gerçekleştirdiği etkinlikte Mürüvvet Baş Anaokulu öğrencilerine pasta yapmayı öğretti.

 

Mürüvvet Baş Anaokulu’nda düzenlenen etkinlikte Osmangazi Kent Konseyi üyeleri ve Gastro Akademi aşçıları, minik öğrencilere pasta yapmayı öğretti. Yaklaşık 20 öğrencinin katıldığı etkinlikte birbirinden güzel ve lezzetli pastalar yapan minikler, daha sonra yaptıkları bu pastaları süslediler. Öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayan etkinlik birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik süresince anaokulu öğrencileri hoşça vakit geçirdi.

 

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer, “Çocuklarımızın el becerilerini arttırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sorumluluklarını arttırmak adına çeşitli etkinliler düzenliyoruz. Bu etkinliklerimizden bir tanesi de anaokulu öğrencilerine yönelik aşçılık eğitimleri. Profesyonel aşçılarımızın katıldığı etkinlik kapsamında bugün Mürüvvet Baş Anaokulu öğrencilerimiz pasta yapmayı öğrendiler. İlerleyen süreçte pizza ve makarna yapımı gibi etkinlikleriz de olacak. Amacımız çocuklarımızı topluma yararlı birer birey olarak yetişmelerini sağlamak. Bu tarz etkinliklerle de çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlıyoruz. Bu doğrultudaki çalışmalarımızda bizlerden desteğini esirgemeyen Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…