Home FOTO GALERİ Ördekli’de Muhteşem Keman Resitali

Ördekli’de Muhteşem Keman Resitali

- Guncellenme Tarihi: 24 Ekim 2017 13:28
3 min read
Ördekli’de Muhteşem Keman Resitali için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi’nin Uludağ Üniversitesi ile işbirliğinde gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında bir keman resitali sunan keman sanatçısı Oya Çeki, sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

 

Sanatın Osmangazi’deki merkezi olan Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Keman Resitali’ne Bursalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşat Hasanoğlu’nun da izlediği keman resitali öncesi bir konuşma yapan Osmangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Kır, “Uludağ Üniversitesi Konservatuarı ile imzaladığımız protokol çerçevesinde pek çok kültür ve sanat faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Bu akşam da UÜ Konservatuarı öğrencisi ve aynı zamanda keman sanatçısı olan Oya Çeki’nin keman resitalinde bir araya geldik. Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’ın büyük hassasiyet gösterdiği kültür ve sanat etkinliklerini yakından takip eden sanatsever vatandaşlarımıza da, başkanımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yaklaşık bir saat süren ve Telman, Bach, Eugene Ysaye ve Ekrem Zeki Ün’ün eserlerinden oluşan resital sonrası duygularını paylaşan sanatçı Oya Çeki, “Öncelikle Ördekli Kültür Merkezi gibi tarihi bir mekanda olmak çok önemli. Ben de, mekanın atmosferine uygun bir repertuvar hazırladım. Eskiden günümüze barok, romantik ve günümüz çağdaş eserlerinden oluşan bir repertuvar. Ben, öncelikle sanat ve sanatçıya verdiği destek için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a, bu akşam Ördekli Kültür Merkezini dolduran sanatseverlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konser sonrası Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşat Hasanoğlu, sanatçı Oya Çeki’ye bir çiçek takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…