Home FOTO GALERİ Bursa’nın tek ampute takımı olan Ampute Spor Kulübü futbolcuları, kulüp yönetimiyle bir hazırlık maçı yaptı.

Bursa’nın tek ampute takımı olan Ampute Spor Kulübü futbolcuları, kulüp yönetimiyle bir hazırlık maçı yaptı.

- Guncellenme Tarihi: 18 Ekim 2017 12:36
1 min read
Bursa’nın tek ampute takımı olan Ampute Spor Kulübü futbolcuları, kulüp yönetimiyle bir hazırlık maçı yaptı. için yorumlar kapalı
0

Altyapıya önem verdiklerini söyleyen kulüp başkanı Faruk Kuzu, ampute takımların altyapılarına destek verilmediği takdirde milli takımın olamayacağına vurgu yaptı. Yetkililerden destek beklediklerini söyleyen Kuzu, “Basın bize destek çıkmalı. Bizim önümüzü açarlarsa daha çok güzel şeyler yapacağız ama maalesef gerekli desteği göremiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan destek beklediğimizi dile getirmek istiyorum. Takımımızda gazilerimiz de var. Transferlerle güçlenen kadromuzla şampiyonluğa yürüyeceğimize inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu. Başkan Kuzu, dünyanın birçok ülkesinde ampute futbol takımlarına verilen desteğin çok güçlü olduğunun altını çizdi. Özel karşılaşmayı izleyen Dikkaldırım Mahalle Muhtarı Mustafa Özderya da Ampute Spor Kulübü’nü destekleyeceklerini dile getirdi. Maçtan sonra kulüp yönetimi tarafından aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…