Home FOTO GALERİ BAŞKAN SALMAN: DAĞ BÖLGEMİZİN HAKETİĞİ YERE GELMESİ İÇİN BÖLGE HALKIYLA BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

BAŞKAN SALMAN: DAĞ BÖLGEMİZİN HAKETİĞİ YERE GELMESİ İÇİN BÖLGE HALKIYLA BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

- Guncellenme Tarihi: 11 Ekim 2017 13:57
2 min read
BAŞKAN SALMAN: DAĞ BÖLGEMİZİN HAKETİĞİ YERE GELMESİ İÇİN BÖLGE HALKIYLA BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, ilçe teşkilatlarına ziyaretlerini dağ bölgesi ile sürdürdü.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda dağ bölgesinde sırasıyla Orhaneli, Büyükorhan, Harmancık ve Keles İlçelerini ziyaret eden Başkan Salman, burada ilçe teşkilatları ve belediye başkanları ile biraraya gelerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Salman aynı zamanda ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşlarla da biraraya gelerek  sohbet etti, hatırlarını sordu.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşan Başkan Salman, göreve geldikleri günden bu yana çeşitli vesilelerle her kesimden ve Bursa’nın her bölgesinden vatandaşlarla biraraya gelerek taleplerini, sorunlarını dinlediklerini belirtti.

Başkan Salman dağ bölgesinin özellikle tarım alanında Bursa’nın ekonomisine önemli katkılar koyduğunu belirtti. Başkan Salman, tabii zenginlikleri ve çalışkan insanları ile dağ ilçelerinin özellikle tarım alanında Bursa ekonomisine koyduğu katkıya vurgu yaptı. Başkan Salman, AK Parti hükümetleri dönemlerinde bu bölgeye önemli yatırımlar yapıldığını belirterek şunları söyledi:

“Çok şükür ki bölge halkımız şu ana kadar tüm seçimlerde partimize verdiği oylarla bu çalışmalara verdiği değeri gösterdi. İnşallah hep birlikte bölgenin daha da canlanması adına çalışıp, dağ ilçelerimizin hak ettiği yere gelmesi için daha çok çabalayacağız.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…