Home FOTO GALERİ BAŞKAN SALMAN: ÇALIŞANIN, ÜRETENİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

BAŞKAN SALMAN: ÇALIŞANIN, ÜRETENİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

- Guncellenme Tarihi: 11 Ekim 2017 13:36
4 min read
BAŞKAN SALMAN: ÇALIŞANIN, ÜRETENİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ için yorumlar kapalı
0

Bursa İhtisas Deri ve Karma OSB (BİDOSB) Başkanı Rıfat Aygüler, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarını anlattı.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, BİDOSB Başkanı Ayhan Salman’ı ağırladı. Sohbet havasında geçen buluşmada konuşan Başkan Salman, sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bursa’da çalışan, üreten, şehrine katkı koymak için çabalayan her kesimden insanın yanında olduklarını belirten Başkan Salman, BİDOSB’un çalışmalarını da yakından takip ettiklerini vurguladı. Bursa’nın çalışkan, üretken insanları, çeşitli ve zengin ekonomik potansiyelleri ile Türkiye’nin en önemli illerinden biri olduğunu ifade eden Salman, Bursa’ya, Türkiye’ye destek vermek adına her türlü destek ve işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

Bursa İhtisas Deri ve Karma OSB Başkanı Rıfat Aygüler’de deri ve deri ürünleri imalatı alanında Bursa’nın önemine vurgu yaptı. Bu alandaki geçmişi binlerce yıla dayanan tecrübesi, hammadde kaynaklarına yakınlığı ve işgücü ile Bursa’nın Türkiye’de ve bölgesinde bir ana merkez olmaya aday olduğunu belirtti. Başkan Aygüler, şunları söyledi:

“Biz Bursa İhtisas Deri ve Karma OSB yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana bu hedefe ulaşmak için kollarımızı sıvadık ve kısa zamanda çok önemli bir mesafeler kat ettik. İlk olarak bölgemizin yıllardır çözülemeyen yapısal sorunlarını çözerek, OSB’mizi gündem yaratan, konuşulan bir yer yaptık. Yanı sıra Sayın Bakanlarımızın, Milletvekillerimizin ve yerel yöneticilerimizin katkıları ile OSB’mizi yatırım yapmak isteyen alanında uzman, tecrübeli ve markalaşmış firmaların ilgisini çekecek hale getirdik. OSB’miz kendi iç problemleri ile uğraşan, çözüm üretemeyen bir yapıdan artık git gide büyüyen ve üreticisine, şehrine önemli katkılar sunan bir yer haline geldi. Önümüzde daha çok iş var. İnşallah hep birlikte durmadan çalışmaya devam ederek, hedeflerimizi tek tek gerçekleştirmeyi sürdürecek ve Bursamızı alanımızda bir ana merkez haline getirmek için adımlarımızı hızlandıracağız.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…