Home FOTO GALERİ Boşnak Dostlar Grubu’nun Aylık Olağan Toplantısında ‘İş Güvenliği’ Masaya Yatırıldı

Boşnak Dostlar Grubu’nun Aylık Olağan Toplantısında ‘İş Güvenliği’ Masaya Yatırıldı

- Guncellenme Tarihi: 7 Ekim 2017 14:38
5 min read
Boşnak Dostlar Grubu’nun Aylık Olağan Toplantısında ‘İş Güvenliği’ Masaya Yatırıldı için yorumlar kapalı
0

Bursa’da yaşayan sancak bölgesi kökenli Boşnak işadamlarının girişimleriyle, yaklaşık 2 yıl önce kurulan Boşnak Dostlar Grubu, konusunda uzman konukların da katılımıyla, her ay düzenli olarak bir araya gelmeye devam ediyor.

Boşnak Dostlar Grubu’nun bu ayki aylık olağan toplantısı kapsamında, İş Güvenliği Uzmanı Mehtap Oğuz tarafından, üyelere İş Sağlığı ve Güvenliği konulu seminer gerçekleştirilirken, toplantıda üyeler; güncel ekonomi gündemine dair önemli konuları da mercek altına aldı.

 

Bursa, 06.10.2017 – Bursa’da yaşayan ancak işleri nedeniyle çok sık bir araya gelemeyen Boşnak kökenli iş adamlarının, hem karşılıklı etkileşimi kuvvetlendirmek, hem de Boşnak kültürünü unutmamak adına yapılabilecekleri görüşmek amacıyla, yaklaşık 2 yıl önce kurulan Boşnak Dostlar Grubu, aylık olağan toplantısında buluştu.

 

Yılda 2 kez aile ve çocukların da katılımıyla, Bursa’ya ve Boşnak kültürüne değer katacak çalışmaların gerçekleştirildiği Boşnak Dostlar Grubu’nun bu ayki aylık olağan genel kurul toplantısı, Almira Otel’in ev sahipliğinde yapıldı.

 

Düzenlenen toplantıda, İş Güvenliği Uzmanı Mehtap Oğuz tarafından, üyelere İş Sağlığı ve Güvenliği konulu seminer gerçekleştirilirken, seminerin ardından üyeler; güncel ekonomi gündemine dair önemli konuları da masaya yatırdı.

 

Grubumuzu Daha da Genişletmeyi Amaçlıyoruz

 

Daha önceki toplantılarda, Osmangazi Kaymakamı, Bosna Hersek Konsolosu ve İstanbul Boşnak Platformu Başkanı gibi önemli isimleri de Bursa’da ağırladıklarını kaydeden Boşnak Dostlar Grubu Başkanı Ersin Birnican, amaçlarının grubun üye sayısını ve faaliyet alanlarını daha da genişletmek olduğunu ifade etti.

 

Birnican; “Grubun kuruluş fikrini iki yıl önce, Zarif Alp Bey ile düşünüp hayata geçirdiğimizde, 5 kişi ile başladığımız bu yolculukta şu an 22 kişiye ulaşmış durumdayız. Grubumuzun üyesi Orhan Ermeç Bey, İstanbul’da yaşıyor ve her ay sadece toplantıya katılmak için Bursa’ya gelip, toplantı bitiminde İstanbul’daki evine dönüyor. Onun bu azmi, bizim de çok doğru bir iş yaptığımızı görüp, grubun gelişimi için daha fazla emek vermemiz yönünde bizleri motive ediyor” şeklinde konuştu.

 

Her İki Kültüre Değer Katmayı Hedefliyoruz

 

Aynı zamanda, RUMELİSİAD Yönetim Kurulu üyesi de olan Birnican son olarak, Balkan ülkeleriyle Türkiye arasında köprü vazifesi üstlenen bu tip oluşumların, sürdürülebilir çalışmalarla her iki kültüre de değer katmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…