Home FOTO GALERİ HER NEREDE FETÖ VARSA , MÜCADELEMİZ ORADA DEVAM EDECEK

HER NEREDE FETÖ VARSA , MÜCADELEMİZ ORADA DEVAM EDECEK

- Guncellenme Tarihi: 1 Ekim 2017 13:46
7 min read
HER NEREDE FETÖ VARSA , MÜCADELEMİZ ORADA DEVAM EDECEK için yorumlar kapalı
0

FETÖ’NÜN, TÜRKİYE MALİ DOSTLUĞUNU BOZMAYA GÜCÜ YETMEZ.

Mali –Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Bursa Milletvekili Av.Emine Yavuz Gözgeç; Dostluk Grubu üyesi Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti daimi üyesi Cahit Bağcı ile birlikte Mali’de bir takım temaslarda bulundu Mali Ulusal Meclis Başkanını,Mali Türkiye Dostluk Grubu Başkanını ve yönetimini, Din İşleri ve İnanç Bakanını,Mali Eğitim Bakanını,İstihdam ve Mesleki Eğitim Bakanını, Başbakan Kabine Sekreteri Bakanını beraberindekilerle ziyaret eden Gözgeç; Mali’de bulunan Şirket ve STK temsilcileri ile de biraraya geldi.

Ziyaretlerinin öncelikli amacının, Mali’deki Fetö okullarının Türkiye Maarif Vakfına devri i.in Ağustos ayında imzalanan protokolün gereklerinin yerine getirilerek, okulların fiilen devrinin sağlanması olduğunu belirten Gözgeç; yapılan görüşmeler neticesinde, Eğitim Bakanından , Maarif Vakfının Okul açma ve  işletme belgesini aldıklarını ifade etti.

TİKA nın yenilediği Mali Meclis Genel Kurulunu da ziyaret ettiklerini belirten GÖZGEÇ,Meclis Genel Sekreterinin, ”Nerede bir Türk görsek, TİKA nın yenilediği Genel Kurul aklımıza geliyor “ demesi bizi sevindirdi dedi

GÖZGEÇ, yapılan görüşmelerde, 15 Temmuz hain darbe girişimini anlattık. Ogün Meclisin dahi bombalandığını, heyetimizdeki dostluk grubu üyesi Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in o gece Meclis bombalanırken orada olduğunu, 250 şehidimiz ve 2000 den fazla gazimiz olduğunu, Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile, Halkımızın Demokrasiye, Milli İradesine sahip çıktığını anlattık. Özellikle FETÖ terör örgütünün, sözde eğitim kurumları ve yönettiği para trafiği ile karanlık, sinsi, gizli bir yapı olduğunu, bu örgütün bulundukları ülke için de tehdit oluşturduğunu, Terör örgütleriyle hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğini ifade ettik.

Meclis Başkanının “Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan bizim dostumuz. Başka Dostumuz yok” demesi çok önemliydi. Görüştüğümüz tüm yetkililer, Mali Türkiye dostluğunu çok önemsediklerini, Ziyaretimizden memnuniyet duyduklarını, kendimizi evimizde hissetmemizi, 15 Temmuz için üzüldüklerini, kendilerinin de darbeler yaşadıklarını, Türk halkının boş elleriyle demokrasiye sahip çıktığını, Demokrasiye inanan herkesin Türkiye’ye teşekkür etmesi gerektiğini, Tüm dünyanın teröre karşı çıkması gerektiğini “ samimiyetle ifade ettiler.

Mali ‘de sivil bir kuruluş olan, Mali iş adamlarının da yer aldığı Mali Türkiye Dostluk Derneğini de ziyaret ettik.Ziyaretimizden çok memnun oldular.Türkiye ile ticari ilişkiler kurmak istediklerini ifade ettiler.

Mali ‘de bulunan Türk işadamları, sivil Toplum Kuruluşlarıyla biraraya gelerek Mali’ de yaptıkları çalışmaları değerlendirdik. Daha sonra Mali Basınına, iki gündür devam eden ziyaretlerimiz hakkında basın toplantısı yaptık. Türkiye Maarif Vakfı tarafından okulların devralındığını, Maarif Vakfının Türkiye Cumhuriyeti Garantisi altında çok daha kaliteli eğitim vereceğini ifade ettik.

Gün sonunda Hüdai Vakfının kurduğu yetimhanede kız öğrenciler ile biraraya geldik. Öğrencilerin, bizi sevgiyle karşılaması bizi çok duygulandırdı.Öğrenciler , Cumhurbaşkanımızı görmeyi çok istediklerini ifade ettiler.

Maarif Vakfının çalışmaları , Türkiye Mali ilişkilerini daha da güçlendirecektir.  Fetö Terör örgütü, Mali de de Türkiye Aleyhine kampanyalarını sürdürmeye çalışmakta, Ancak nerede FETÖ varsa , orada kararlı mücadelemiz devam edecektir. FETÖ nün TÜRKİYE-MALİ dostluğunu bozmaya gücü yetmez.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…