Home FOTO GALERİ Çakır-Der ve Atlas-Kadın artık kardeş

Çakır-Der ve Atlas-Kadın artık kardeş

- Guncellenme Tarihi: 18 Eylül 2017 14:22
4 min read
Çakır-Der ve Atlas-Kadın artık kardeş için yorumlar kapalı
0

BURSA – Yaptıkları çalışmalarla isimlerinden söz ettiren Bursa Nilüfer Atlas Köy Kadınları Dayanışma Derneği ile Çakıryenice Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Kadın Kolları Atlas Köyü’ndeki kahvaltıda bir araya geldiler.

Ünü Bursa dışına ulaşan Atlas Köyü Kadınları Derneği ile daha yeni kurulmasına karşın yaptıkları çalışmalarla dikkat çeken Çakıryenice Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi kadınlar Atlas Köyünde bir araya geldiler. Sıcak karşılamanın ardından açık havadaki kahvaltıda  gelecekte yapacakları çalışmalar hakkında görüşmelerde bulundular. Ortaya çıkan bir çok konu ve projelerde birlikte çalışma kararı alan üyeler, akabinde Atlas Köy Kadınlarının yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Her iki derneğin üyeleri, çalışma ve üretim yapılan imalathane ve atölyeleri gezdiler.

Atlas Köyü Kadınları Derneği Başkanı Fatma Sevinç; “Çakır Der Kadın Kollarının bu ziyareti için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarda kendileri ile birlikte çalışıp gücümüze güç katacağız.” dedi.

Kahvaltıda her iki derneğin üyelerine hitap eden Uzman Psikolog Gönül Hazneci ise, “Atlas Köyü Kadınları Derneği ile Çakır-Der’in kadın üyeleri arasında ortak çalışma anlamında ilk adım atıldığı için mutluyuz, her iki dernek üyelerinin kendilerine ve ülke ekonomilerine yapacakları katkı yadsınamaz. Yeni ve çok farklı projeler ortaya çıkan kahvaltı son derece verimli geçti. Her iki dernek üyelerini kutluyorum.” dedi.

Kahvaltıda söz alan Çakır-Der Kadın Kolları Başkanı Kadriye Koçdemir ise, “Atlas Köy kadınlarına harika kahvaltı için teşekkür ediyoruz. Yaptıkları çalışmalar ile bizlere örnek oldular ve ufkumuzu genişlettiler. İleriye yönelik çalışmalarımızda Atlas Köy Kadınları Derneği ile ortaklaşa çalışmalar yapmak üzere sözleştik. Atlas Köy Kadınlarına harika köy kahvaltısı için ve misafirperverlikleri için teşekkürü bir borç bilirim. ” dedi.

Kahvaltı sonunda Çakır-Der Kadın Kolları ile Atlas Köyü Kadınları Derneği kardeş dernek olduklarını açıkladılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…