Home FOTO GALERİ BURSA TİCARET BORSASI’NDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BURSA TİCARET BORSASI’NDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

- Guncellenme Tarihi: 12 Eylül 2017 14:13
2 min read
BURSA TİCARET BORSASI’NDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ için yorumlar kapalı
0

BURSA – Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu,  AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’u ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Görevlerine yeni atanan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’a yapılan ziyaretlere Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan ve Genel Sekreter Fehmi Yıldız katıldı.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, şunları söyledi: “Bursamız coğrafi konumu, sanayi gücü, nüfus yapısı ve tarihsel misyonuyla ülkenin en önemli şehirlerinden biri. Bu güzel kentte yaşayanlar ve yöneticiler olarak bu misyon bilinciyle birlik beraberlik içinde kent ve ülke için faydalı çalışmalar yapmalıyız. Bu vesileyle görevlerine yeni başlayan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’u tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

Ziyaretten dolayı Bursa Ticaret Borsası’na teşekkür eden AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ise Bursa’nın daha da gelişip kalkınması için iş dünyası ile birlik içerisinde olacaklarını söyledi.

Bursa Adalet Sarayı’ndaki makamında ziyaret edilen Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ise Bursa gibi önemli bir şehirde görev yapmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduğunu belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Belediyesi İlçe Tarımın Veteriner Hekimlerini Ağırladı

İnegöl Belediyesi, Veteriner Hekimler Günü nedeniyle İlçe Tarım Müdürlüğünde görev yapan v…