Home GÜNCEL BOSİAD Başkanı Abdullah Bayrak, “Türkiye ekonomisinin 2017 yılında hedeflerinin üzerinde büyüyeceğini tahmin ediyoruz” dedi.

BOSİAD Başkanı Abdullah Bayrak, “Türkiye ekonomisinin 2017 yılında hedeflerinin üzerinde büyüyeceğini tahmin ediyoruz” dedi.

- Guncellenme Tarihi: 12 Eylül 2017 13:43
2 min read
BOSİAD Başkanı Abdullah Bayrak, “Türkiye ekonomisinin 2017 yılında hedeflerinin üzerinde büyüyeceğini tahmin ediyoruz” dedi. için yorumlar kapalı
0

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayrak, ikinci çeyrek büyüme rakamlarıyla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

“Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğindeki yüzde 5’in ardından, ikinci çeyrekte de hız kaybı yaşamadan 5,1 büyümesi memnuniyet verici. Bu büyüme performansımız, geçen yıldan bu yana yaşanan birçok olumsuz gelişmeye rağmen ekonomimizin ve üretim çarklarımızın durmadığını gösteriyor. İç talebin canlı olması, vergi indirimleri ve kredi genişlemesi buna büyük katkı sağlamıştır. Yılın ikinci yarısında, toplam yatırımların yanı sıra iç ve dış talepteki artışın da süreceğini, böylece Türkiye ekonomisinin 2017 yılında hedeflerinin üzerinde büyüyeceğini tahmin ediyoruz. İstikrar oldukça her gün daha da büyüyen bir Türkiye olacaktır. İş dünyası olarak hedefimiz, bu büyümeyi daha çok üretim ve daha çok ihracatla yukarı taşımaktır.”​

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…