Home FOTO GALERİ Nilüfer Kadın Korosu sezonu tamamladı, final için İtalya yolcusu…

Nilüfer Kadın Korosu sezonu tamamladı, final için İtalya yolcusu…

- Guncellenme Tarihi: 15 Mayıs 2017 14:55
2 min read
Nilüfer Kadın Korosu sezonu tamamladı, final için İtalya yolcusu… için yorumlar kapalı
0

En güzel türküler
hemşireler için

Şef Dr. Aysel Gürel’in Anneler Günü’nde askerlere ithaf ederek yazıp bestelediği “Annelerden Mehmetçik Marşı” klibi ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Nilüfer Kadın Korosu, sezonun son konserinde Türk Hemşireler Derneği Bursa Şubesi yararına sahneye çıktı.

Merinos AKKM’deki konserde Türk Halk Müziği’nin en sevilen türkülerini seslendiren koro büyük alkış topladı. Türk Hemşireler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Nihayet Göğebakan, Hemşireler Günü kapsamında gerçekleşen konserin ardından Koro Şefi Dr. Aysel Gürel’e çiçek vererek teşekkür etti.

KADIN KOROSU ROMA YOLCUSU

Mart ayında Hollanda’da verdiği konserle Türk kadınını Amsterdam’da temsil eden Nilüfer Kadın Korosu, 19 Mayıs Cuma akşamı Frosinone Üniversitesi’nde vereceği konser için İtalya’ya gidiyor. Koro Şefi Dr. Aysel Gürel, program çerçevesinde 17-21 Mayıs tarihleri arasındaki İtalya’da bulunacaklarını belirterek, “Nilüfer Kadın Korosu105 kadından oluşan amatör bir koro. Ama bu kez akademik düzeyde bir davet aldık. İtalyan üniversitesinde konser vereceğiz, Türk kına gecesi geleneğini canlandıracağız. Sazıyla sözüyle, ikramlarıyla güzel bir organizasyon olacak.  İtalyanlara kına yakmayı da öğreteceğiz. Türk kadınını, Türk kültürünü anlatacağız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…