Home FOTO GALERİ MİNİK ÖĞRENCİLER KURAN-I KERİME GEÇTİ

MİNİK ÖĞRENCİLER KURAN-I KERİME GEÇTİ

- Guncellenme Tarihi: 12 Mayıs 2017 23:08
2 min read
MİNİK ÖĞRENCİLER KURAN-I KERİME GEÇTİ için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İlçe Müftülüğü Kaymakamlar Kuran Kursunda düzenlenen Kuran-ı Kerime geçme programına katılarak destek verdi.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı boyunca Zeynep Uslu, Seda Sönmez ve Nebahat Çil öğretmenlerinden ders alan 4-6 yaş grubu öğrencileri Kuran-ı Kerim okumaya geçme programı düzenlendi.

Programa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, İlçe Vaizi İsmail Selvitopu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Faruk Demircan ve öğrenciler  velileri katıldı. Minik öğrenciler bülbül gibi şakıyan sesleri ile programa katılanları duygulandırdı. Ailelerin heyecanı ise görülmeye değerdi.

İlçe Müftülüğü Kaymakamlar Kuran Kursunda yapılan programda konuşan  İznik Belediye Başkanı Osman Sargın” Bu güzel çocukların yetişmesinde emekleri olan öğretmenlerimizi ve ailelerini kutluyorum. Yeni nesillerimiz ümit vaat ediyor. İlçe Müftülüğümüze çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun” dedi. Programdan sonrasında öğrenciler ile birlikte kahvaltı yapıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Taşımacılıkta Bir Ülke ile Daha Sınırları Kalktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Kırgızistan Kara Ulaştırması Karm…