Home FOTO GALERİ DOĞALGAZ’DA PİŞEN İLK KURU FASULYE MUHTARDAN

DOĞALGAZ’DA PİŞEN İLK KURU FASULYE MUHTARDAN

- Guncellenme Tarihi: 2 Mayıs 2017 15:17
5 min read
DOĞALGAZ’DA PİŞEN İLK KURU FASULYE MUHTARDAN için yorumlar kapalı
0

Gemlik’in tatil Mahallesi Kumla’da hatların tamamına gaz verilme işlemi tamamlandı.

Kumlalı 700 abone artık doğalgaz kullanabilecek. Kumla Mahalle Muhtarı Abdullah Satı, Mahallesinin doğalgaza kavuşmasını kuru fasulye pişirip, dağıtarak kutladı. Bir siyasi partinin seçimler öncesinde Kumla’ya doğalgaz verilmesinin gecikmesi üzerine yaptığı kuru fasulye dağıtımlı protestosuna yanıt olarak bu kutlamayı yaptıklarını ifade eden Muhtar Abdullah Satı, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz başta olmak üzere, AKSA Doğalgaz ve Gana Mühendislik Firması yetkililerine teşekkür etti. Eşi Gönül Satı’nın yaptığı kuru fasulyeyi, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Gana Mühendislik Firması yetkilisi Adnan Özkan, AKSA Doğalgaz Müdürü Levent Üstüner ve mahalle halkına ikram eden Abdullah Satı, “15 Nisan’da doğalgaz meşalesini yaktık. Böylesi önemli bir yatırıma bile inanmak istemeyenler, bu yatırımı siyasete alet edenler çıktı. Bugün de doğalgaz evlerimize kadar bağlandı. Ben de bu yatırıma inanmak istemeyenlere inat doğalgazda kuru fasulye pişirerek, kutlama yaptım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

AKSA Doğalgaz Firması Müdürü Levent Üstüner’de, Kumla’da 16 bin daire olduğunu ifade ederek, gerekli alt yapıyı tamamladıklarını kaydetti. Şu ana kadar 700 abonenin evine doğalgaz bağladıklarını bildiren Üstüner, tesisatçı firma üzerinden projeler geldikçe Kumla’nın tamamına doğalgaz verebilecek kapasitede olduklarını kaydetti. Tüm cadde, mahalle ve sokaklardan doğalgaz boru hattı geçtiğini anımsatan Levent Üstüner, Kumla’da izinsiz kazı çalışması yapılmamasını isteyerek, “187 numaralı telefon hattına haber vermeden çalışma yapılmamalı. Can ve mal kaybı olmaması için hiç kimse izinsiz kazı çalışması yapmasın” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, Kumla’nın yaşam kalitesinin arttığını vurguladı. Bir yandan doğalgaz, su boru hattı, yağmur suyu gideri ve arıtma tesisi gibi önemli alt yapı çalışmalarının yapıldığını diğer yandan da Doğalgaz yatırımını gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Refik Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği çerçevesinde de sahil düzenleme çalışmalarının devam edeceğini söyledi. “Kumla’nın hem yaşam hem de hava kalitesi değişecek” diye konuşan Refik Yılmaz, Kumla’da sadece yaz aylarında değil 12 ay boyunca ikamet edecek

vatandaşların sayısının da artacağını belirtti. Yılmaz, emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Kumla Mahallemize Doğalgaz yatırımımız hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Kumla 2. Kartal Sokak Arıkent Sitesinde, Muhtar Abdullah Satı’nın evinde düzenlenen konutlara doğalgaz bağlanma töreninde, pişirilen kuru fasulye protokol üyeleri ve mahalle halkına dağıtıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…