Home FOTO GALERİ Osmangazi Yeni Bir Park ve Meydana Kavuştu Küçükbalıklı Mahalle Parkı Açıldı

Osmangazi Yeni Bir Park ve Meydana Kavuştu Küçükbalıklı Mahalle Parkı Açıldı

- Guncellenme Tarihi: 1 Nisan 2017 15:20
8 min read
Osmangazi Yeni Bir Park ve Meydana Kavuştu Küçükbalıklı Mahalle Parkı Açıldı için yorumlar kapalı
0

Dündar, “İlçemiz, Yeni Park ve Meydanlarla Nefes Alıyor”

 

Osmangazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Küçükbalıklı Mahallesi Taşlıtarla Çocuk ve Dinlenme Parkı, Başkan Mustafa Dündar ve vatandaşların katıldığı törenle açıldı.

 

Parkın açılışında konuşan Başkan Dündar, “İhtiyaçları birlikte belirlediğimiz mahalle sakinleri ile istişare ederek, en doğru ve akılcı çözümleri de birlikte buluyoruz. Taşlıtarla parkımız da, mahalle sakinlerinin isteğiyle yapılmış, vatandaşlarımızın buluşup birlikte vakit geçirecekleri güzel bir yer oldu. Küçükbalıklı’ya hayırlı olsun” dedi.  

 

Osmangazi Belediyesi’nin mahallelere nefes aldıran park, meydan ve çevre düzenleme çalışmaları kesintisiz şekilde devam ediyor. Küçükbalıklı mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk ve dinlenme parkı törenle hizmete sunuldu. İçerisinde yürüyüş yolları, salıncak, çocuk oyun grupları ve kent mobilyalarından oluşan dinlenme gruplarının bulunduğu park, çok sayıda davetli ve vatandaşların katıldığı törenle açıldı. Taşlıtarla Parkının açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Halkımızla bütünleşerek mahalledeki hizmetin en etkin, en yoğun, en verimli şekilde ulaşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Artık sıradan hale gelen yol ve temizlik hizmetleri dışında mahalle halkımızın faydalandığı okullarımız, camilerimiz, parklarımız ve spor tesislerimiz bu hizmetlerimizden bazıları. Buralar mahallelerimizde her yaştan insanımızın faydalandığı birer buluşma noktası. Mahalle  

kültürünün yaşadığı yerler. Mahallelerimize kazandırdığımız park ve meydanlar hem bölgenin güzel görünümüne katkı sağlıyor, hem de o bölgede yaşayan vatandaşların nefes alacağı yerler oluyor” dedi.

İlçeyi modern ve planlı bir şehre dönüştürme çabalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Mustafa Dündar, “Modern ve planlı bir Osmangazi inşa etmek adına geçtiğimiz dönem muhtarlarımızla birlikte sokak sokak gezerek 440 km yol kat ettik. Mahallelerimizin sorunlarını tespit ettik. Mahalle sakinleri ile istişare ederek en doğru ve akılcı çözümü de birlikte bulduk. Halkımızla bütünleşerek, halkımızla iç içe, mahalledeki hizmetin en etkin, en yoğun, en verimli şekilde ulaşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Okullarımız, camilerimiz, parklarımız ve spor tesislerimiz bu hizmetlerimizden bazıları ve buralar mahalle sakinlerinin faydalandığı, mahalle kültürünün yaşadığı yerler” diye konuştu. Hizmetlerin yapımı kadar vatandaşların bu hizmetlere sahip çıkmasının da en az yapmak kadar önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Dündar, “Küçükbalıklı mahallemiz, sorunların çözümü noktasında birlikte hareket ettiği gibi, hizmetlerin korunması konusunda da son derece hassas. Açılışını yaptığımız Taşlı Tarla Parkı, 4 bin 255 m² alan üzerine kurduğumuz, içerisinde çocuk oyun alanı, fitness alanı, basketbol alanı, yeşil alanı ile mahallemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak bir yer. Buralardan faydalanan bizim insanımız, onların en iyi şartlarda yaşamalarını sağlamak bizlerin görevi. Bizler de, elimizdeki bu kaynakları milletimiz ihtiyaçları doğrultusunda en etkin ve verimli şekilde kullanıyoruz, kullanmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan da bu hizmetlere sahip çıkmasını istiyoruz” dedi. Osmangazi Belediyesi olarak şehrin tüm değerlerine sahip çıktıklarını söyleyen Dündar, Bizler mahallerimize, şehrimize, doğamıza, bu şehrin yeşiline, tarihi değerlerimize sahip çıkıyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren de bir ay boyunca sürecek olan Bursa’nın fethinin 691’inci yılı kutlamalarını gerçekleştireceğiz. Bu yıl

Diriliş Ruhuyla kutlayacağımız Fetih Şenliklerine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Parkımız Küçükbalıklı mahallemize hayırlı olsun.

Küçükbalıklı Mahalle Muhtarı Cemil Aksu da, mahalleye yapılan yatırım ve hizmetler için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından Taşlıtarla Çocuk ve Dinlenme Parkı, Başkan Mustafa Dündar ve davetliler tarafından kurdele kesilerek hizmet açıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…