Home GÜNCEL BURSA TİCARET BORSASI, BTSO 8. KOMİTE ÜYELERİNİ AĞIRLADI…

BURSA TİCARET BORSASI, BTSO 8. KOMİTE ÜYELERİNİ AĞIRLADI…

- Guncellenme Tarihi: 1 Ekim 2015 16:25
2 min read
BURSA TİCARET BORSASI, BTSO 8. KOMİTE ÜYELERİNİ AĞIRLADI… için yorumlar kapalı
0

Bursa Ticaret Borsası (BTB), Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ( BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur ve 8. Komite üyelerini ağırladı.

BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve BTSO 8. Komite Başkanı Şükrü Karagül’ün de katıldığı ziyarette konuşan BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Oda ve Borsa olarak, Bursa’yı bütünsel bir şekilde değerlendirmeli ve değerlerine sahip çıkmalıyız” dedi.

m

Bursa’nın tarımsal üretimde de yüksek potansiyele sahip bir şehir olduğunu dile getiren Başkan Matlı, “Şehrin markalarını ortaya çıkarmalı ve bunları sahiplenmeliyiz. BTSO ve BTB şehrin ticaret hayatına yön veren iki önemli kuruluş. Dolayısıyla burada sorumluluk bizlerin omuzlarında” ifadelerini kullandı.

BTSO ve BTB’ nin sıkı ilişkiler içerisinde olması gerektiğinin de altını çizen Matlı, iki kurumun önemli projelere imza atabileceğini söyleyerek, Badırga’da kurulacak olan hayvansal ürünler üretim tesisi ve canlı hayvan borsası noktasında işbirliği yapılabileceğinin sinyallerini verdi.

BTB ile ortak projeler içerisinde yer almaktan mutluluk duyacaklarını dile getiren BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur ise, konuyu yönetim kurulu toplantısında görüşeceklerini belirtti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…