Home GÜNCEL Temmuz ayında kar yağdı

Temmuz ayında kar yağdı

- Guncellenme Tarihi: 9 Temmuz 2019 09:34
2 min read
Temmuz ayında kar yağdı için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin ve dünyanın birçok bölgesi sıcakla kavrulurken Erzincan’da 3 bin 549 metre yükseklikteki Keşiş Dağlarının zirve noktasına Temmuz ayında kar yağdı.
Erzincan’da Temmuz ayının sekizinde kar sürprizi yaşandı. İlin en yüksek noktası olan 3 bin 549 metre yükseklikteki Keşiş Dağlarının zirve noktası yağan yeni karla beyaza büründü. Kentte aralıklı görülen yağmur Keşiş Dağlarında kar yağışına dönüştü. Erzincan’ın Üzümlü ilçesine bağlı Bayırbağ Köyünden beyaza bürünen Keşiş Dağlarının zirvesi net olarak görüldü.
Erzincan – Erzurum kara yolunda seyir halindeki araç sürücüleri de araçlarını yolun kenarına park ederek Temmuz ayında beyaza bürünen zirveyi cep telefonlarıyla kaydetti.

Temmuz ayında yağan kara çok şaşırdığını ifade eden Bayırbağ Köyünden Mehmet Gürler, “Hayatımda ilk kez Temmuz ayında dağlara kar yağdığını gördüm. Çok şaşırdım. Sabah yağmur yağıyordu, yüksek noktalara kar yağmış” dedi.
İHA

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Belediyesi TSM Korosu’ndan Kulakların Pasını Silen Konser

İnegöl Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, heykelde düzenlenen konserde kulakların pasını…