Home EKONOMİ BTB’DEN ORZİM’E KANTAR DESTEĞİ…

BTB’DEN ORZİM’E KANTAR DESTEĞİ…

- Guncellenme Tarihi: 1 Eylül 2016 10:28
2 min read
BTB’DEN ORZİM’E KANTAR DESTEĞİ… için yorumlar kapalı
0

Bursa Ticaret Borsası’nın faaliyet alanı kapsamında yer alan konularla ilgili Bursa ve ilçelerine desteği sürüyor. BTB son olarak, Orhangazi Zeytin Ticaret Merkezi (ORZİM) Yönetiminin kendilerinden talep ettiği 60 tonluk kantar kurulması işini üstlenirken, zeytin ticaretinde bulunan üyelerine de büyük katkı sağlamış oldu.

 

ORZİM’e yaptırılan 60 tonluk kantarı yerinde inceleyen Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Aydın, bölgedeki tarımsal faaliyetlerin büyük ölçüde zeytinciliğe dayandığını belirtirken, “Zeytin, Borsamız kotasyonuna tabi bir ürün ve büyük miktarlarda alım-satım yapılıyor. Bu aşamada yüksek tonajlı kantar ihtiyacının olduğu, ORZİM yönetimi tarafından bizlere iletildi. Üyelerimizin işini kolaylaştırmak amacıyla, Bursa Ticaret Borsası olarak bu işi memnuniyetle üstlendik, hayırlı olsun” dedi.

 

ORZİM Başkanı Cumhur Celayir ile birlikte, yeni yaptırılan 60 tonluk kantarın yeni zeytin hasadı sezonuna yetiştirilerek çalıştırılmaya başlandığını da müjdeleyen BTB Meclis Başkanı Aydın, “Zeytin sektöründeki Orhangazili üyelerimizin kullanıma sunulan kantarın ihtiyaçlarını giderdiğini umarak kendilerine önümüzdeki sezon için, bol bereketli bir hasat diliyorum” şeklinde konuştu.

 

İncelemeler sırasında ORZİM Başkanı Cumhur Celayir de üyeleri adına Bursa Ticaret Borsası Meclisi ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletti.

3

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…