Home GÜNCEL Barış Lions kulübünde devir teslim

Barış Lions kulübünde devir teslim

- Guncellenme Tarihi: 10 Haziran 2015 10:40
2 min read
Barış Lions kulübünde devir teslim için yorumlar kapalı
0

Barış Lions Kulübü’nün devir teslim töreni Almira Otel’de düzenlenen geceye gerçekleştirildi. Geçmiş Dönem Başkanı Burak Yavaş, 2015-2016 Hizmet Dönemi’nde Barış Lions Kulüp Başkanlığı görevini Esat Murat Epiri’ye devretti.

Barış Lions Kulübü geleneksel başkanlık devir teslim törenini gerçekleştirdi. Almira Otel’de gerçekleştirilen devir teslim törenini geçmiş dönem başkanlarından Neşe Yıldırım yönetti. 118-k Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Nejat Yahya’nın da katıldığı tören renkli anlara sahne oldu. Dönem Başkanı Burak Yavaş yaptığı sunumunda geçmiş döneme ait faaliyetlerden bahsetti. Başarılı ve verimli bir dönemi geride bıraktıklarını söyleyen Yavaş, bu dönemde emeği geçenlere çeşitli hediyeler verdi.

2-GEÇMİŞ DÖNEM BAŞKANI BURAK YAVAŞ VE YENİ DÖNEM BAŞKANI ESAT MURAT EPİRİ1

Gecede daha sonra devir teslim törenine geçildi. Geçmiş Dönem Başkanlarından Neşe Yıldırım’ın yönetmenliğinde gerçekleştirilen törende Geçmiş Dönem Başkanı Burak Yavaş kulüp sembolü ve kulüp armasını yeni Başkan Esat Murat Epiri’ye alkışlar eşliğinde taktı. Yeni başkanlık görevinin ardından konuşan Epiri, başarılı dönemi sürdürme sözü verdi. Çiçeği burnunda başkan geçmiş dönem yönetiminin çıtayı yükselttiğini ve bu seviyeyi de geçmek için daha çok çalışacaklarını söyledi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…