Home GÜNCEL Mysia Yolları’nda Sonbahar Yürüyüşü

Mysia Yolları’nda Sonbahar Yürüyüşü

- Guncellenme Tarihi: 24 Ekim 2025 16:41
2 min read
0
0

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Mysia Yolları etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen hafta içi yürüyüşünde doğaseverler, 11 kilometrelik parkurda sonbaharın renklerine tanıklık etti.

Nilüfer Belediyesi’nin doğa ve kültür tutkunlarını bir araya getirdiği Mysia Yolları etkinlikleri, hafta içi yürüyüşü ile devam etti. Mysia Yolları’nın P16 – P17 Korubaşı – Maksempınar – Hasanağa parkurunda düzenlenen yürüyüşte doğa tutkunları, 11 kilometrelik güzergahta hem keyifli vakit geçirdi hem de bölgenin doğal ve kültürel zenginliklerini keşfetti.

Yürüyüş boyunca katılımcılar, bölgenin tarihçesi hakkında bilgi alırken, meşe ve çam ormanlarının arasından geçen rotada sonbaharın tüm güzelliklerini yaşadı. Yoğunlukla meşe ve çam ormanları ile dağ çileklerinin sonbahar renkleriyle bütünleştiği güzergah, yürüyüşçülere adeta görsel bir şölen sundu.

Zaman zaman çiseleyen yağmurun eşlik ettiği yürüyüşte doğaseverler, hem doğayla baş başa keyifli vakit geçirdi hem de Mysia Yolları’nda unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Mysia Yolları etkinlikleri, doğa ve kültür tutkunlarını farklı parkurlarda bir araya getirmeye devam edecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir yanıt yazın

Benzer Haberler

Başkan Aydın’dan Maskem Mahallesini Mutlu Eden Ziyaret

Osmangazi İlçesinde her Cuma günü  bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlar bir araya gele…