Home GÜNCEL Başkan Taban İnegöl Belediyespor’un Yüzme Sporcularıyla Buluştu

Başkan Taban İnegöl Belediyespor’un Yüzme Sporcularıyla Buluştu

- Guncellenme Tarihi: 9 Ekim 2026 14:59
2 min read
0
0

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, haftanın 6 günü sabah ve akşam antrenmanlarıyla yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediye Spor Kulübü yüzme altyapı sporcularını ziyaret etti.

İnegöl Belediye Spor Kulübü bünyesinde 2020 yılında oluşturulan yüzme branşı altyapı grupları; 6-7-8 ve 9 yaş grubunda çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. 44’ü lisanslı olmak üzere toplam 70 sporcunun yer aldığı yüzme branşında sporcular haftanın 6 günü sabah 05.30-08.00 aralığında ve akşam 18.00-20.30 saatlerinde antrenmanlarına devam ediyor. Bu çalışmalar neticesinde katıldıkları çeşitli yarışmalarda dereceler de elde eden İnegöl Belediye Spor Kulübü yüzücülerini, Belediye Başkanı Alper Taban ziyaret etti.

KİM HANGİ BRANŞA İLGİ DUYUYORSA O SPOR DALIYLA İLGİLENSİN

İnegöl Belediyesi yüzme havuzunda gerçekleşen ziyarette hem sporcular hem aileleriyle bir araya gelen Başkan Taban, “Şehrimizde sporu tabana yaymak istiyoruz. Kim hangi branşa ilgi duyuyor ve yapmak istiyorsa… Yüzmeyi merak ediyorsa gelsin yüzme öğrensin. Bu branşlardan, verilen eğitimlerden, tesislerden istifade etsin istiyoruz. Ben bu noktada emek ve gayret gösteren öğrencilerimizi de tebrik ediyorum. Yolları açık olsun. Ailelerimize de çok teşekkür ediyoruz, güvenip bizlere evlatlarını emanet ediyorlar” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir yanıt yazın

Benzer Haberler

“Şadi Başkan’la Akşam Çayı” Buluşması Üçevler Mahallesi’ndeydi

“Şadi Başkan’la Akşam Çayı” buluşmalarının son durağı Üçevler Mahallesi oldu. Vatandaşları…